Annoncørbetalt indhold

Kostvejledning og personlig træner: Få professionel hjælp til en ny livsstil

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hverdagen har en stor indflydelse på vores livsstil – på godt og ondt. Når vi har god tid, vejret er dejligt og humøret er højt, er det nemt at lave sund og nærende mad, gå nogle lange ture og smide en løbetur eller styrketræning ind i ny og næ. Men har vi travlt, påvirker det ofte vores vaner på en negativ måde, så vi ikke har overskud til træning og vælger den nemme – og usunde – løsning til måltiderne.


Annonce

Der er dog hjælp at hente: Med en personlig træner, der både hjælper dig med gode trænings- og kostvaner, får du de rette redskaber til at ændre din livsstil og lægge de dårlige vaner på hylden – også i en travl hverdag.


En ny livsstil er for alle 

Vi kan alle have brug for en livsstilsændring. Derfor er personlig træning og kostvejledning ikke kun forbeholdt dem, der gerne vil tabe sig eller komme af med dårlige vaner – det er også for dig, der har trænet i flere år, men er gået i stå, eller dig, der for det meste spiser sundt, men ikke ser de store ændringer.

Personlig træning kan hjælpe dig med at udfordre din krop på nye måder eller nå de mål, du ikke når med din nuværende træningsrutine. Samtidig kan kostvejledning hjælpe dig med at forstå, hvad der virker og ikke virker for dig, og måske hjælpe dig med at få øjnene op for nye kostmuligheder.

Knaap er en personlig træner i Valby, der er ekspert i livsstilsændringer med blandt andet personlige kostplaner, 1-til-1-træning i private lokaler og ugentlige samtaler. Det er et godt eksempel på, hvordan du med professionel hjælp bliver taget i hånden og guidet gennem det, der skal til, for at du kan få den livsstil, du drømmer om.


Vælg et forløb der passer til dine behov 

Du behøver ikke vælge den fulde pakke med coaching, kostvejledning og personlig træning – eller måske er det netop den fulde pakke, du har brug for. Det vigtige er, at du vælger den pakke, der passer til dine behov.

Er det træningen, du har mest fokus på, og som fylder mest i din livsstilsændring, er en pakke med mange timers personlig træning et godt valg, da det er her, du vil få mest udbytte. Har du derimod allerede godt gang i træningen, og skal blot bruge tips til træning kombineret med kostvejledning og coaching, er en mindre pakke med færre træningsmoduler, en skræddersyet kostplan og løbende coaching i både kost og træning måske bedre for dig.


Skræddersyet træning og kostvejledning 

Som vi har nævnt, er en ny livsstil for alle – og derfor er den bedste måde at gøre det på et forløb, hvor du får en skræddersyet trænings- og kostplan. For eksempel har du brug for en anden type træning og kost, hvis du skal opbygge store muskler, end hvis du skal tabe dig og stramme op.

Det er også vigtigt, hvis du for gamle skader, der begrænser din træning, hvor det er vigtigt, at din personlige træner finder alternative og skånsomme øvelser, og har du allergier, sygdomme eller andet, der sætter særlige krav til din kost, skal din kostplan arbejde udenom det.

Med professionel hjælp får du derfor de rigtige og mest effektive redskaber til at gøre noget godt for dig selv – hvad enten det er at tabe dig, opbygge større muskler, komme over en skade eller bare få en sundere livsstil og mere overskud i hverdagen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.