Annonce
Skanderborg Håndbold

Kragh tænker kun på håndbolden

Cornelius Kragh kom til Skanderborg efter to sæsoner i Skjern Håndbold Arkivfoto: Ole Nielsen
Selvom de forskellige klubskifter i den grad har ramt herrehåndboldligaen, er Cornelius Kragh ikke på vippen til at skifte væk fra Skanderborg.
Annonce

HÅNDBOLD: Cornelius Kragh var en af nøglefigurerne, da Skanderborg i sidste sæson leverede kæmpestort i herrehåndboldligaen. Bagspilleren fra Charlottenlund i det nordlige København blev af den grund rygtet til klubber med lidt større økonomiske midler.

Men i Skanderborg blev han, og det har han planer om at gøre, indtil kontrakten udløber i næste sæson.

- Jeg tænker slet ikke på at skifte væk. Jeg har en agent, der gør et rigtig godt stykke arbejde, og jeg er vildt glad for at være her, hvor jeg er. Der er heller intet konkret fra andre klubber lige nu, så jeg koncentrerer mig fuldt og fast om at spille godt i Skanderborg, siger Cornelius Kragh.

Fra starten har der været lagt en plan for at udvikle bagspilleren til en dag at kunne spille på et endnu højere niveau. Den dag er bare ikke kommet endnu.

- Da jeg kom til, var der selvfølgelig lagt en plan for, hvordan jeg skulle bygges op til større klubber. Men på nuværende tidspunkt er mit eneste fokus, at jeg skal præstere. Alt andet er ligegyldigt, siger Cornelius Kragh.

Herrehåndboldligaen

 1. Aalborg Håndbold - 17 point
 2. Ribe-Esbjerg HH - 13 point
 3. Skjern Håndbold - 13 point
 4. TTH Holstebro - 12 point
 5. Bjerringbro-Silkeborg - 12 point
 6. Sønderjyske - 11 point
 7. GOG - 10 point
 8. Mors-Thy Håndbold - 10 point
 9. Fredericia Håndboldklub - 9 point
 10. Skanderborg Håndbold - 9 point
 11. Århus Håndbold - 8 point
 12. KIF Kolding - 6 point
 13. Lemvig-Thyborøn - 4 point
 14. Nordsjælland Håndbold - 2 point
Annonce

Har ikke helt ramt sidste sæsons niveau

I denne sæson har Kragh ikke været helt på det samme niveau som sidste sæson. Men venstrebacken har alligevel formået at score 38 mål og har da også skabt 16 målgivende afleveringer i sæsonen indtil videre.

- Det går op og ned i håndbold. Jeg har haft et lille formdyk, men man lærer meget i modgang. Overordnet set synes jeg, vi har spillet fint, og det har vi også som hold. Men vi har desværre haft nogle udsving, hvor alt er gået galt, siger Cornelius Kragh.

Et af de udsving kom i seneste spillerunde. Skanderborgenserne havde ellers op til udekampen mod TTH forlænget med Kraghs bagspillerkollega Mathias Bitsch, og der var inviteret på mad hos mor og far Bitsch inden opgøret.

Men det endte i en fiasko og et grusomt nederlag på 31-18. Mandag skal Skanderborg tage revanche mod oprykkerne fra Fredericia, der dog allerede har leveret vældig fine resultater med en sejr i første spillerunde mod GOG og senest mod Århus Håndbold.

Og så er det oven i købet en kamp i en utrolig tæt liga. Både Skanderborg er på ni point, og en sejr kan betyde meget i en række, hvor der bare er fem point fra Ribe-Esbjerg på andenpladsen til Århus Håndbold, der ligger nummer 11.

- Vi havde et møde efter den frygtelige kamp mod TTH, hvor vi fik snakket alt igennem. Der blev talt med store ord, og det er der også brug for. For der skal komme en konflikt ud af sådan en kamp, og man løser problemer i konflikt.

- Personligt synes jeg egentlig, at vores pointantal er okay. Det er en spøjs liga, og den er endnu tættere, end den har været de andre år, og man skal sørge for at vinde de kampe på hjemmebane, som man på papiret skal vinde, siger Cornelius Kragh.

Er mandagens kamp mod Fredericia en af de kampe, man skal vinde?

- Ja, det er det.

Kampen starter i Fælledhallen klokken 19:00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

En af de lycraklædte svarer igen

Annonce