Annonce
Kultur

Kreativt stormløb: Aarhus er vært for stor international konference

Executive Creative Director ved Google, Steve Vranakis, er en af de kreative hjerner, som deltagerne på Creativity World Forum kan lære af, når konferencen for første gang rammer Danmark 1. og 2. november. Pressefoto

2000 gæster samles på konference om kreativitet og innovation i Aarhus. Det er første gang at Creativity World Forum bliver afholdt i Danmark.

AARHUS: Der har været rift om billetterne og her en uge før Creativity World Forum løber af stablen 1. - 2. november, kan arrangørerne melde næsten udsolgt.

Små 2000 gæster har allerede sikret sig en plads til to dage med fokus på innovation og udvikling.

Konferencen, som for første gang bliver afholdt i Danmark, finder sted på flere adresser rundt omkring i byen. I år er temaet for konferencen "How to Use Creativity to Develop Cities on the Rise" og fokus vil ligge på, hvordan man kan integrere kreative greb, når man udvikler steder, hvor folk skal bo, arbejde og leve.

- Det, der er omdrejningspunktet for konferencedeltagerne, er, at alle arbejder med kreativitet professionelt. Men ikke kun kreativitet i traditionel forstand, som arkitekter og designere, men også virksomheder som Google og Grundfos, der arbejder med innovation og kreativitet som forretningsudvikling, er med. Det er folk, som vil være nyskabende inden for deres felt, forklarer Adrian Fey, kreativ direktør og partner i århusianske Culture Works, der sammen kulturentreprenør Martin Thim og konsulent Alice Holmberg fra House of Holmberg står for 2017-udgaven af den internationale konference.

Annonce

Creativity World Forum


  • Creativity World Forum er en verdensomspændende årlig konference. I 2017 holdes den for første gang i Danmark, hvor Aarhus er vært.
  • Bag konferencen står det globale netværk "Districts of Creativity", hvoraf Region Midtjyllands "More Creative" har været medlem siden 2010.
  • Creativity World Forum 2017 er blandt de største begivenheder i Aarhus 2017-regi.
  • En række foredrag med hovedtalere i Musikhusets Store Sal bliver konferencens omdrejningspunkt, men der kommer også til at mindre foredrag på ni forskellige adresser rundt omkring i byen.
  • I Ridehuset vil der under konferencen være gratis aktiviteter for århusianerne. Konferencens tema er i år: How to Use Creativity to Develop Cities on the Rise. Konferencen afholdes 1. og 2. november.
  • Se det fulde program på cwf.com
Designguruen Stefan Stagmeister er en af hovedtalerne ved konferencen Creativity World Forum i Aarhus. Pressefoto: John Madere

Gratis i Ridehuset

Hovedtalerne, som kommer fra Europa, Asien, USA og Danmark vil stå på scenen i Musikhusets Store Sal, hvor der er aktivitet i løbet af formiddagen fra klokken 9 til 11 og igen om eftermiddagen fra klokken 16 til 18.

Her kan gæsterne opleve internationale gæster som designguruen Stefan Sagmeister, innovationsmester Tom Kelly og arkitekt Indy Johar. Men også danske oplægsholdere som den flamboyante sanger Bisse, designer Henrik Vibskov og hjerneforsker Peter Lund Madsen er at finde i det varierede program.

Midt på dagen vil der være mindre oplæg og workshops på programmet på ni forskellige lokationer rundt omkring i byen, blandet andet på Lynfabrikken, i Kunsthal og Filmbyen.

- På den måde kommer konferencedeltagerne også ud af den tidslomme, det ofte er at være på en konference og får faktisk lejlighed til at se noget af byen, mens de er her, forklarer Adrian Fey.

Skulle man være en af dem, som ikke har investeret i en billet til 3800 kroner, kan man godt være med alligevel. I Ridehuset vil der i løbet af konferencen være gratis aktiviteter for byens borgere under navnet Open Space. Her vil der være forskellige talks, kunstinstallationer, film, café og mulighed for at købe bøger af konferencens talere.

Creativity World Forum finder sted onsdag 1. november og torsdag 2. november i Aarhus.

Arkitekt Indy Johar gæster også Creativity World Forum. Se det fulde program på cwf.com. Pressefoto
Designer Henrik Vibskov er en af de danske hovedtalere på Creativity World Forum. Pressefoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Unge drenge øjenvidner til skuddrama: Vi så de skød, og så løb vi sgu'

112

Påkørte lysregulering og stak af: Kom forbi i anden bil mens politiet var på stedet

Annonce