Annonce
Østjylland

Krimiforfattere mødes på Endelave Kro

Claus Hagstrøm udgiver krimi, der foregår i Horsens. PR foto
Annonce

Endelave: Krimiforfatterne Jens Henrik Jensen og Claus Hagstrøm er med, når der lørdag 11. august er krimisommer på kroen på Endelave.

Kroen har nemlig i samarbejde med krimimessen inviteret de to forfattere til kattegatøen. Jens Henrik Jensen er kendt af de fleste krimilæsere for serierne om kriminalassistent Nina Portland og CIA-agenten Jan Jordi Kazanski. I de senere år har han nået stor popularitet med sin nyeste serie om krigsveteranen Niels Oxen. Fjerde bind i Oxen-serien, Lupus, udkommer 6. september.

I krimigenren har Claus Hagstrøm indtil videre skrevet to bøger om den forhutlede konsulent og antihelt Kristian Wang. Tredje bind i serien "Nordlys" vil foregå i Horsens og forventes at udkomme til krimimessen i foråret 2019.

Forfatterne vil denne eftermiddag fortælle om deres bøger, og der bliver lejlighed til at stille spørgsmål. Endelig vil forfatterne signere deres bøger.

Krimiarrangementet på kroen er støttet af Horsens Kommune.

Jens Henrik Jensen fortæller om sine romaner, når han 11. august besøger Endelave. Foto: Red Star
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Sexisme: Er der en kvinde til stede?

Danmark

Aktivist snød sig ind til corona-pressemøde: - Journalisterne er bare mikrofonholdere - de stiller jo ingen kritiske spørgsmål

CORONAVIRUS

Live: Kæmpe smitteudbrud på populær Aarhus-bar - Genbrug af drikkeglas og ingen afspritning

Annonce