Annonce
Sport

Kroatisk stjerne er EM's bedste spiller

Lisi Niesner/Reuters
Domagoj Duvnjak er af Det Europæiske Håndboldforbund blevet kåret som EM's bedste spiller.

EM i herrehåndbold går på hæld, og traditionen tro er der blevet sat et All Star-hold med turneringens bedste spillere.

Det udgøres af to spaniere, to nordmænd, to kroater, en tysker, en ungarer og en slovener.

Den kroatiske stjerne Domagoj Duvnjak er blevet kåret som EM's MVP, Most Valuable Player (mest værdifulde spiller, red.).

Duvnjak har hjulpet Kroatien til finalen, der spilles søndag, hvor de forsvarende mestre fra Spanien venter.

Der er ikke overraskende ikke noget dansk islæt på All Star-holdet, efter at de forsvarende OL- og verdensmestre røg ud allerede efter det indledende gruppespil.

Her er EM's All Star-hold:

* Målmand: Gonzalo Pérez de Vargas (Spanien).

* Venstre fløj: Magnus Jøndal (Norge).

* Venstre back: Sander Sagosen (Norge).

* Playmaker: Igor Karacic (Kroatien).

* Stregspiller: Bence Bánhidi (Ungarn).

* Højre back: Jorge Maqueda (Spanien).

* Højre fløj: Blaz Janc (Slovenien).

* Bedste forsvarsspiller: Hendrik Pekeler (Tyskland).

* MVP: Domagoj Duvnjak (Kroatien).

/ritzau/

Annonce
Nyheden på EM''s hjemmeside
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Socialdemokraterne hader idræt

Indrømmet, overskriften er måske nok strammet en anelse, men når man ser på, hvordan borgmesterpartiet optræder i spørgsmålet om at sikre ordentlige og tilstrækkelige idrætsfaciliteter til de århusianske borgere, så kan man ikke helt undgå at sidde tilbage med fornemmelsen af, at partiet egentlig ikke tager den del særlig seriøst. Sammenligner man Aarhus med alle andre byer i Danmark, er det nemlig kun indbyggerne i hovedstaden, der er dårligere stillet end århusianerne. En rapport fastslog for nylig, at hvis udviklingen fortsætter, vil Aarhus i 2030 mangle hele 32 fodboldbaner og 22 idrætshaller, hvis byen bare skal opretholde den nuværende fordeling af borgere per facilitet - og det er endda uden at medregne, at byen vokser med over 5000 indbyggere om året. Det er naturligvis ikke alene Socialdemokratiets ansvar, men lige nu er det i hvert fald fair at fastslå, at det er byrådets største parti, der står i vejen for, at idrætsområdet kan få det tiltrængte løft. Både Venstre og Radikale har gentagne gange forsøgt at råbe de øvrige partier op, men specielt den røde del af byrådssalen virker til helt at have mistet hørelsen, når det handler om idrætsfaciliteter. Ufatteligt, når man ved, hvor meget et velfungerende forenings- og idrætsliv betyder for alt lige fra integration til sund livsstil og mindre kriminalitet.

Annonce