Annonce
Østjylland

Kulturring Østjylland sætter fokus på allehelgen

De syv kommuner i Kulturring Østjylland sætter i den kommende tid fokus på allehelgen og Halloween med en lang række arrangementer. PR-foto
Annonce

Rønde: Syv kommuner er gået sammen om at formidle historie, kultur, musik, smagsprøver og meget mere omkring allehelgen.

Projektet er en del af Kulturring Østjylland, som står bag "Årstidernes Højtider", der fokuserer på allehelgen.

På Mols er 100 korsangere fra lokale kor samlet om et fælles korværk, som skal danne en ramme om en eftermiddag med fortællinger fra en præst, en museumsformidler og en madhistoriker.

I Juelsminde er tre børnekor samlet til allehelgensgudstjeneste med efterfølgende stjerneløb på kirkegården, mad og fremvisningen af et værk lavet af lokale børn.

Annonce

Få svar

Snart myldrer græskarhovederne frem - men hvorfor er det egentlig, vi laver græskarhoveder?

31. oktober og 2. november vil man kunne få forskellige vinkler på højtiden ved en række arrangementer.

I Skanderborg kan hele familien besøge en gammel bunker med fire oplevelsesrum. Uden for bunkeren kan man lave lygtemænd, suppe og bålhygge.

I Hammel omdanner Frijsenborg Efterskole et tomt hus til et spøgelseshus, og Hammel Handel inviterer til "halloween i Hammel".

Samsø Museum og Samsø Sogn inviterer til en række arrangementer med temaet "Død, sorg og erindring".

Odder Museum og Sognekirke inviterer på en oplevelsesrig aften - året er 1844, mølleren er død, og der er aktivitet i det gamle stuehus på museet med at forberede begravelsen.

På Stenvad Mosebrugscenter skal man sammen dekorere et alter i et kreativt værksted, og der vil være musik fra den lokale kulturskole.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

AGF-cheftræner er yderst tilfreds med europæisk lodtrækning: - Vi spiller på hjemmebane, så selvfølgelig er vi favoritter

Annonce