Annonce
Aarhus

Kunder og butikker tripper: Århusianerne har for fem millioner kroner gavekort i baghånden

Badstuegade mangler handel og mennesker som her i december 2020. Pengene - eller rettere gavekortene - liger klar hos århusianerne, når det bliver åbnet for detaillivet, restauranter og caféer igen. Foto: Kim Haugaard/Scanpix
Aarhus City Forenings butikker solgte især op til jul gavekort en masse. Butikkerne føler det som tillidserklæring. Nu skal millionerne bare bruges.

AARHUS:  Tre. To. Én. Fem millioner kroner ligger i baghånden hos århusianerne og venter på at blive brugt i butikker og forretninger i Aarhus City, når byen genåbner.

Det er beløbet på det salg af Aarhus City Gavekort, som blev udstedt op til jul.  Men på grund af corona-restriktioner har de færreste kunnet bruge gavekortene.

Aarhus City Gavekort, der gælder en stribe caféer og forretninger i midtbyen, var et stort julegave hit. Der ligger derfor for mere end 5 millioner kroner i de århusianske hjem. De venter på at blive brugt i byens forretninger, caféer, restauranter og kulturliv, som hører under Aarhus City Forening.


Vi er naturligvis meget glade, fordi det kommer mange af byens fysiske forretninger til gode

Claus T. Bech, direktør, Aarhus City Forening


- Det glæder mig meget at se den store interesse for byens mangfoldige gavekort, som kan bruges meget bredt i City, siger Claus T. Bech, direktør i Aarhus City Forening.

Der ligger for intet mindre end fem millioner kroner i gavekort hjemme hos århusianerne. De venter på at blive brugt efter en genåbningen af samfundet. PR-foto

- Det store salg af gavekort op mod jul betyder, at mange kunder står klar til at svinge deres Aarhus City Gavekort igennem Dankort-terminalerne i byens forretninger, på restauranter, i kulturlivet og øvrige steder, når byen er klar til at åbne op igen, hvilket vi naturligvis er meget glade for, fordi det kommer mange af byens fysiske forretninger til gode.

Annonce

Kunder bakker op om byen

Claus T. Bech tager beløbet på fem millioner kroner som en tillidserklæring fra kunderne om, at de har et ønske om at bakke op om byens fysiske forretninger og hele det lokale byliv.

- Vi forventer en fortsat stor interesse for det elektroniske gavekort gennem hele 2021, og vi ser meget frem til at bylivet igen kan åbne op, siger Claus T. Bech.

Aarhus City Gavekort kan benyttes i en lang række af Aarhus Citys forskellige butikker, caféer, restauranter og dele af kulturlivet, og kan købes online og hos syv salgssteder rundt i byen.

Det helt store spørgsmål er dog, hvornår Folketinget og regering åbner for butiks- og detaillivet igen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Lig fundet i Brabrand Sø

Coronavirus

Forsinket vaccineplan chokerer rejsebranchen: 'Vil det så ske igen - og til det værre?'

AGF For abonnenter

Schouby: Fyringen af Haysen var uundgåelig - sådan skal AGF komme videre

Annonce