Annoncørbetalt indhold

Kunne du tænke dig at opkvalificere dig?

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

Langt de fleste danskere har i løbet af deres liv taget sig en uddannelse, og nogle har endda flere uddannelser bag sig. Nogle ved allerede tidligt i deres liv, hvad de gerne vil være, når de bliver voksne, og hvad de gerne vil arbejde med. Nogle finder ud af løbende, hvad de gerne vil arbejde med fremadrettet i takt med, at de har fået noget erhvervserfaring, mens andre vælger at opkvalificere sig løbende i løbet af deres karriere.

Der kan være rigtig mange forskellige grunde til at tage en uddannelse, men uanset hvilken uddannelse og hvilken faglig baggrund du har, så kan der løbende være behov for at opkvalificere sig. Det kan både være et personligt ønske om at opkvalificere sig eller videreuddanne sig, men det kan også være et krav, der stilles af virksomheden, fordi der løbende sker ny udvikling og kommer ny teknologi på markedet.

Annonce

Hvilken uddannelse kan man tage?

Hvis du godt kunne tænke dig at opkvalificere dig, så findes der en række forskellige muligheder alt afhængigt af, hvad det helt konkret er for en baggrund og uddannelse, du har, og hvad det er for et uddannelsesmæssigt behov, du har.

Hvis du allerede har et fast arbejde, og du ikke ønsker at studere på fuldtid, så kan du for eksempel opkvalificere dig ved at tage en såkaldt akademiuddannelse. Det kan for eksempel være en AU i kommunikation, det kan være en AU i ledelse, eller det kan være en helt anden type AU-uddannelse.

Der findes nemlig rigtig mange forskellige uddannelser, som kan tages i form af en såkaldt akademiuddannelse. Man kan blandt andet læse:

·        Kommunikation

·        Ledelse

·        HR

·        Enkelte fag

Ovenstående uddannelser er nogle, som er særligt populære blandt dem, der ønsker at opkvalificere sig ved at læse på en akademiuddannelse, fordi der er tale om nogle meget brede uddannelser, der kan bruges i utrolig mange forskellige sammenhænge. Uanset om du ønsker at læse kommunikation, HR eller ledelse, så vil du få kvalifikationer, som du vil kunne gøre brug af stort set, uanset hvilken stilling du besidder nu eller i fremtiden, og uanset hvilken arbejdsplads du arbejder på.

Kompetencer inden for ledelse, HR og kommunikation er også kompetencer, som du kan bruge i dit private liv på en række forskellige måder.

Hvordan foregår det?

Hvordan du kan opkvalificere dig rent arbejdsmæssigt kan foregå på mange forskellige måder alt afhængt af, hvad det helt konkret er for en type uddannelse, du vælger. I dag er der rigtig gode muligheder for at studere online, og de fleste erhvervsakademiuddannelser kan også tages på deltid, så du både kan passe din skole og dit arbejde på en og samme tid.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.