Annonce
Aarhus

Kunstgræs er måske på vej i Hasselager

Tom Samsøe Hansen var formand for Kolt-Hasselager IFs fodboldafdeling, da sagen begyndte. Her står han på den grusbane, der kan blive lavet om til kunstgræs. Pr-foto
Indstilling om salg af Kolt Skole skal behandles i magistraten.
Annonce

AARHUS: Nu ser en god idé ud til at blive virkelighed, og dermed kan Hasselager-Kolt få en kunstgræsbane til fodbold.

Da Kolt Skole blev nedlagt, og Kolt-Hasselager IF dermed mistede omklædningsrum til fodbodbanerne ved skolen, fik klubben den idé, at banerne kunne sælges og pengene bruges til en bane af kunstgræs ved Bavnehøj Skole i Hasselager.

Politikere fra Venstre, Dansk Folkeparti og konservative bar ideen videre til byrådets medlemmer, og efter længere tids undersøgelser og diskussion er den nu nået dertil, at sagen bliver behandlet i magistratens møde på mandag.

To afdelinger i kommunen har været involveret: Kultur- og Borgerservice, der står for fodboldbanerne, og Børn og Unge, der står for institutioner og skoler.

Indstillingen til magistraten er, at Kolt skole og idrætsanlæg bliver sat til salg.

Indtægten skal bruges til kunstgræsbaner og faglokaler på Bavnehøj Skole.

Inden salget i Kolt bliver et område på 3000 kvadratmeter sat af til en afdeling med dagtilbud for fire grupper.

6 millioner kroner bliver sat af til kunstgræsset, og klubben får det sædvanlige driftstilskud på 50.000 kroner, som alle klubber i kommunen får pr. bane om året.

Der er taget højde for, at der kan opstå uforudsete udgifter i forbindelse med salget, og de penge bliver sat til side i første omgang.

Hvis magistraten siger god for indstillingen, skal sagen behandles i byrådet, der står for den endelige vedtagelse.

Fordi kunstgræsbanen kan bruges hele året - også af skolen - vil den aflaste brugen af hallen, så andre idrætsgrene kan få mere glæde af den. Desuden vil kunstgræsset skåne græsbanerne på stedet.

Sagen

Kolt Skole er nedlagt, og salg af dens fodboldbaner kan bruges til en bane af kunstgræs i nabobyen Hasselager til Kolt-Hasselager IF. Mandag behandler magistraten i Aarhus sagen.
Annonce
Annonce
Aarhus

Militærpolitibetjent død i tjenesten

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

AGF-træner klar til sølv-brag: Det er jo helt vildt, at vi står her og nu kun er to point efter FCK

Aarhus

Sommerjazzen er i fuld sving

Annonce