Annonce
Aarhus

Kunsthåndværk på hylderne til traditionsrigt julemarked

Lørdag 23. november slår Ridehuset dørene op til det traditionsrige kunst- og julemarked, hvor der foruden de 80 stande med unikke varer, er pyntet op med ny belysning både ude og inde. Arkivfoto. Kim Haugaard
Annonce

AARHUS: Siden 1997 har der været julemarked i Ridehuset og i år er ingen undtagelse.

Fra lørdag 23. november åbnes dørene til årets kunst- og julemarked, der varer frem til 22. december.

Rikke Kækel overtog sidste år stafetten som arrangør efter Rie Nielsen, der i 22 år stod for det traditionsrige julemarked.

Julemarkedet er stadig et rent kunsthåndværkermarked med dansk kunsthåndværk på hylderne. Udstillingsperioden er opdelt i fem perioder. Nogle udstillere er der hele perioden, mens andre er der en eller to uger. Hver mandag er der skiftedag, og dermed vil der være et varierende udvalg af forskellige varer hver eneste uge.

Ikke blot lokale, men kreative kræfter fra hele landet, kommer på markedet for at udstille og sælge deres kunsthåndværk i markedets 80 stande.

Under afviklingen af markedet, vil der i år blive afholdt forskellige events, som vil blive annonceret på hjemmesiden og Facebook. Blandt andet kigger Julemanden og Snedronningen forbi.

Cafeen kører videre som den har gjort de seneste mange år, med friskbagt kage, gløgg og lune æbleskiver, oplyser arrangøren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

En af de lycraklædte svarer igen

Annonce