Annonce
Sport

Kunstner har malet AGFs Champions League-triumf i 2017

<p>Den århusianske kunstner Frank M. Christensen har malet en fremtidsvision af AGFs Champions League-sejr i 2017. Illustration: Frank M. Christensen</p>

Den århusianske kunstner Frank M. Christensen har malet en fremtidsvision af AGFs Champions League-sejr i 2017.

De Hviii med Champions League-trofæet hævet over hovederne.

Annonce

Den Aarhus-fødte kunstner Frank M. Christensen har malet en version af, hvordan det kunne se ud, hvis AGF nu vandt Champions League i 2017. Det skriver tv3sport.dk.

Maleriet hedder »Triumfen i Cardiff«, fordi Champions League-finalen i 2017 skal spilles på Millennium Stadium i den walisiske storby.

Lige nu kan der dog synes en anelse langt til en Champions League-finale. Men så kan man jo købe Frank M. Christensens billede. Til tv3sport.dk oplyser kunstneren, at billedet koster 1.300 kroner.

.services-box, .subscription-ad, .localclub-ad, .article-f2, .article-related, .mjm-most-read-article {

display: none;

}

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Parkering på fiskerihavnen. Er vi blot en stime gubbier i akvariet?

Det forekommer mig ret bizart, at to rådmænd offentligt diskuterer, hvem der mon er skyldig i den ene fejl efter den anden, samtidig med at vi borgere blot ser på cirkusset. Det var i ingens interesse, at parkeringsforholdene blev ændret på Fiskerihavnen. Men af en eller anden finurlig bureaukratisk grund ændrede man det uden argumentatorisk grund. Vi så det også med projekt Aarhus Folkepark, hvor der heldigvis blev oprettet borgergrupper mod indgriben i vores grønne områder. Burde det overhovedet være nødvendigt at oprette protestgrupper? Burde borgerdemokrati/-inddragelse ikke være en ren selvfølge? Heldigvis landede Lind Invest og Salling Fondene lidt ro på bølgen i akvariet. Men også her går det stærkt, og før vi fik set os om, hed projektet pludselig Kongelunden. Jo, demokratiets vej i akvariet vil ingen ende tage. Gubbierne svømmer konstant rundt og følger bare strømmen af fodringen fra oven. Det er, som om byrådets aktører i akvariet helt har glemt, at de er medaktører og skal varetage miljøet i vandet til gavn for alle. Det kunne være ønskeligt, at man lyttede noget mere til borgerne og stillede dem overfor flere valg, så det ganske enkelt var flertallet, der havde en sidste stemme, i forhold til om det skal være den ene eller den andens byudviklers forslag, der bliver realiseret i de forskellige enormt store projekter, der skal udvikle byen. Vi skal alle være her, og vi skal alle behandles med respekt.

AGF

AGFs cheftræner efter 3-1-sejr i Midtjylland: - Jeg er sindssygt stolt

Annonce