Annonce
Aarhus

Kunstnerspirer udstiller på Aros

En af eleverne, Ismihana Sabanovic, i fuld gang med sit projekt. Pr-foto

AARHUS: En flok unge med drøm om at blive kunstnere kommer snart i fine omgivelser, når de udstiller på kunstmuseet Aros.

18 elever i alderen 16-22 år fra Aarhus Billed- og Medieskoles Billedkunstneriske Talentlinje arbejder på værker, som udstilles på Aros Public i påsken 2018. De har arbejdet med udgangspunkt i Aros' udstilling af samtidskunst, "Cool, Calm and Collected" og inden for en bred vifte af genrer, for eiksempel skulptur, installation og collage med brug af materialer som gips, skrald, stof og porcelæn. De er blevet vejledt af kunstneren Mette Boel.

Den Billedkunstneriske Talentlinje er et tre-årigt forløb i Aarhus Billed- og Medieskole. Den fungerer som et led i den kunstneriske fødekæde og er en del af byens kreative vækstlag.

- At kunne vokse og udvikle sig i et miljø med kunstnerisk faglighed og fællesskab er helt afgørende. Derfor er Talentlinjen meget betydningsfuld, siger Hanne Algot Jeppesen, leder af Aarhus Billed- og Medieskole.

Annonce

Udstillingen

Der er fernisering på udstillingen onsdag 21. marts kl. 19 ved Aros Publics atelier til arrangementet 'Atelier & Vin'. Der er også mulighed for selv at arbejde kreativt i salonen. Gratis entré efter betalt indgang til Aros. Udstillingen kan ses til og med tirsdag 3. april

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Nye beregninger: Det vil der ske med biltrafikken, hvis man gør bus og letbane gratis i Aarhus

Leder

Socialdemokraterne hader idræt

Indrømmet, overskriften er måske nok strammet en anelse, men når man ser på, hvordan borgmesterpartiet optræder i spørgsmålet om at sikre ordentlige og tilstrækkelige idrætsfaciliteter til de århusianske borgere, så kan man ikke helt undgå at sidde tilbage med fornemmelsen af, at partiet egentlig ikke tager den del særlig seriøst. Sammenligner man Aarhus med alle andre byer i Danmark, er det nemlig kun indbyggerne i hovedstaden, der er dårligere stillet end århusianerne. En rapport fastslog for nylig, at hvis udviklingen fortsætter, vil Aarhus i 2030 mangle hele 32 fodboldbaner og 22 idrætshaller, hvis byen bare skal opretholde den nuværende fordeling af borgere per facilitet - og det er endda uden at medregne, at byen vokser med over 5000 indbyggere om året. Det er naturligvis ikke alene Socialdemokratiets ansvar, men lige nu er det i hvert fald fair at fastslå, at det er byrådets største parti, der står i vejen for, at idrætsområdet kan få det tiltrængte løft. Både Venstre og Radikale har gentagne gange forsøgt at råbe de øvrige partier op, men specielt den røde del af byrådssalen virker til helt at have mistet hørelsen, når det handler om idrætsfaciliteter. Ufatteligt, når man ved, hvor meget et velfungerende forenings- og idrætsliv betyder for alt lige fra integration til sund livsstil og mindre kriminalitet.

Aarhus

Mulige problemer med letbanen torsdag: Udstyr til forebyggelse af is er endnu ikke fuldt i drift

Aarhus For abonnenter

Nelson boede 14 år i en flygtningelejr: - Det betyder alt for mig at blive dansk statsborger

Annonce