Annonce
Fødselsdage

Kvalitetschef og fodboldformand fra Odder fylder rundt

Peter Lindberg Christensen. Pressefoto

60 Kvalitetschef i Arkitema Architects Peter Lindberg Christensen, Odder, fylder 60 år søndag 18. august.

Han blev uddannet bygningskonstruktør i Horsens i 1983, hvorefter han startede i Arkitema Architects, dengang Arkitektgruppen i Aarhus. Dermed har han også tidligere i år kunnet fejre 35 år i samme virksomhed, hvor han i dag er kvalitetschef.

Helt fra starten i 1984 har Peter Lindberg Christensen arbejdet med små og store projekter, hvor hans stærke kompetencer og systematiske natur er kommet i spil, oplyser firmaet.

Efter få år i virksomheden var han forundret over, at mange processer på tegnestuen ikke blev gjort på samme måde hver gang, og han fik derfor hurtigt ansvaret for at sætte mere system i tilgangen til opgaver, hvilket også ville gøre hverdagen nemmere for kollegerne. Helt naturligt blev han derfor også sat i spidsen for at implementere det første nationale kvalitetssikringscirkulære for arkitekturvirksomheder i 1988 i Arkitema.

Hans mange års erfaring i kvalitetsstyring gjorde ham desuden til en af de bærende kræfter i udviklingen af Danske Arks Kvalitetssikringshåndbog i 2006-2008.

Peter Lindberg Christensen har boet i Odder i hele sit liv. Han er gift med Lotte, og de har to voksne børn, Stine og Thomas.

I fritiden går fødselaren op i fodbold, i særdeleshed i barndomsklubben Odder IGF Fodbold, som han siden 1992 har været formand for. Selv spiller han på oldboys-holdet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Hykleri: Mail-sagen giver et vigtigt indblik i dansk politik

”Det vil være godt, hvis Venstre vil være med til at tage ansvar.” Sådan lød det fra finansminister Nicolai Wammen fredag eftermiddag i forbindelse med forhandlingerne om udligningsreformen. Han sagde altså med andre ord, at Venstre ikke tager ansvar, fordi partiet vil i en anden retning end den, Socialdemokratiet har fået kritik for af talrige socialdemokratiske borgmestre i det meste af landet. Søndag aften og efter at både Nicolai Wammen, som står i spidsen for den kommunale udligningsreform, og indenrigsminister Astrid Krag havde kritiseret Venstre for Christiansborg-fnidder, landede en mail, som udstiller Socialdemokratiets hykleri. Mailen, der var sendt fra Socialdemokratiets presseafdeling, blev offentliggjort i Jyllands-Posten og viste, hvordan man har planlagt ”angreb på Venstre”. Det skal ske både i de traditionelle medier og på sociale medier. Mailen udstiller noget, vi godt vidste. Den giver et indblik i, hvordan politik fungerer, men problemet er, at det kommer lige efter en ordkløveragtig kritik mod Venstre i en så vigtig sag som udligningsreformen. Fnidder og ordkløveri er hverdag i politik, men åbenlyst hykleri er heldigvis ikke. Det bør have konsekvenser, når politikere gør ting, der er med til for alvor at skade demokratiet og som puster til politikerleden. Vi vil se, at S virkelig tager afstand og mener, at mailen ikke er noget ”der skaber et godt forhandlingsklima” om noget så vigtig som udligningsreformen. Ikke bare i en generel mail til alle partierne, som den Nicolai Wammen sendte mandag.

Byudvikling For abonnenter

Det kan koste kommunen dyrt at sige nej til nedrivning af bevaringsværdige ejendomme

Annonce