Annonce
Østjylland

Kvik kvindelig løber fotograferede blotter i Ulstrup

En kvik kvindelig løber ved Ulstrup fik både taget et foto af blotter med sin mobiltelefon og noteret hans nummerplade. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
En kvinde havde onsdag en ubehagelig oplevelse med en blotter. Hun holdt dog hovedet koldt og fik taget et billede af manden.

Ulstrup: En 48-årig kvinde reagerede kvikt og hurtigt, da hun i løbet af onsdag var ude at løbe en tur i Ulstrup og stødte på en blotter. På Hagenstrupvej blev hun ifølge sin forklaring overhalet af en bil, og en mand stillede sig ud i vejsiden, trak bukserne ned og begyndte at onanere foran hende. Kvinden tog resolut et billede af manden med sin mobiltelefon og noterede nummerpladen på bilen, inden manden stak af fra stedet. Billedet og nummerpladen gør, at Østjyllands Politi har en god formodning om, hvem gerningsmanden er, og han kan snart forvente et besøg.

Pressemedarbejder ved Østjyllands Politi, Jakob Christiansen, roser kvinden, men minder om, at man altid først og fremmest skal tænke på sin sikkerhed.

- Et foto er selvfølgelig en kæmpe hjælp til politiets efterforskning. Men hvis det ikke er sikkert, kan man indprente sig særlige kendetegn, tøj og nummerplade. Det kan også have stor betydning, slår han fast.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Socialdemokraterne hader idræt

Indrømmet, overskriften er måske nok strammet en anelse, men når man ser på, hvordan borgmesterpartiet optræder i spørgsmålet om at sikre ordentlige og tilstrækkelige idrætsfaciliteter til de århusianske borgere, så kan man ikke helt undgå at sidde tilbage med fornemmelsen af, at partiet egentlig ikke tager den del særlig seriøst. Sammenligner man Aarhus med alle andre byer i Danmark, er det nemlig kun indbyggerne i hovedstaden, der er dårligere stillet end århusianerne. En rapport fastslog for nylig, at hvis udviklingen fortsætter, vil Aarhus i 2030 mangle hele 32 fodboldbaner og 22 idrætshaller, hvis byen bare skal opretholde den nuværende fordeling af borgere per facilitet - og det er endda uden at medregne, at byen vokser med over 5000 indbyggere om året. Det er naturligvis ikke alene Socialdemokratiets ansvar, men lige nu er det i hvert fald fair at fastslå, at det er byrådets største parti, der står i vejen for, at idrætsområdet kan få det tiltrængte løft. Både Venstre og Radikale har gentagne gange forsøgt at råbe de øvrige partier op, men specielt den røde del af byrådssalen virker til helt at have mistet hørelsen, når det handler om idrætsfaciliteter. Ufatteligt, når man ved, hvor meget et velfungerende forenings- og idrætsliv betyder for alt lige fra integration til sund livsstil og mindre kriminalitet.

Annonce