Annonce
Danmark

Kvinde anholdt med favnen fuld: Sigtet for at stjæle indbo og ejendele fra sammenstyrtet hus

Huset i Østergade 57 er delvist sammenstyrtet, og det er en 48-årig kvinde nu sigtet for at have udnyttet. Presse-fotos.dk
En 48-årig kvinde blev lørdag anholdt, mens hun var i gang med at tømme lejligheder i den sammenstyrtningsramte ejendom i Østergade for indbo. Hun gik - med politiets ord - i pendulfart ind og ud af den afspærrede ejendom.

Esbjerg: En 48-årig kvinde fra Esbjerg blev lørdag formiddag taget på fersk gerning i færd med at bære indbo og private ejendele ud fra boliger i ejendommen Østergade 57 i Esbjerg.

Bygningen er i øjeblikket spærret af, fordi gavlen styrtede sammen og beboerne evakueret tidligere på ugen.

Vagtchef Ivan Gohr Jensen fra Syd- og Sønderjyllands Politi fortæller, at en anmelder ringede til politiet klokken 10.22.

Annonce

- Vedkommende havde set kvinden gå i pendulfart til og fra bygningen med en masse indbo, siger han.

Kvinden var stadig i gang, da politiet troppede op og kunne anholde hende klokken 10.45. Hun er sigtet for indbrud og tyveri.

Der er tale om en 48-årig kvinde fra byen, og hun har ingen tilknytning til ejendommen. Kosterne er sikret af politiet og opbevares et sted, hvor de i hvert fald ikke er tilgængelige for kreative tyve, siger vagtchefen.

Bygningen i Østergade blev evakueret tirsdag, da den pludselig slog revner. Da alle beboere og gæster var ude, styrtede gavlen ned - og beboerne har siden fået besked på, at de ikke må vende hjem. Heller ikke for at hente ejendele.

Det er den 48-årige kvinde nu sigtet for at have udnyttet.

Annonce
Annonce
Annonce