Annonce
Aarhus

Kvinde bad buspassager om at holde afstand: Opfordringen blev takseret med en spytklat i ansigtet

Corona-epidemien har lært de fleste, at det er en god idé at holde afstand. En kvindelig buspassager måtte dog tage imod en spytklat i ansigtet, da hun bad en medpassager om at holde afstand. Arkivfoto: Axel Schütt
Annonce

AARHUS: De fleste, der har fulgt bare en lille smule med i de seneste par måneders nyhedsstrøm, er ikke i tvivl om, at det kan være særdeles fornuftigt at holde god afstand til hinanden på grund af corona-smitte.

Enkelte har imidlertid ikke forstået budskabet, hvilket en 32-årig kvinde måtte sande efter en episode mandag i en bybus, som endte med, at hun måtte tage imod en spytklat i ansigtet.

Kvinden anmeldte mandag at hun klokken ca. 17.00 på Klostertorvet stod på en bybus linje 1A i retning mod Park Alle. Her satte hun sig på et sæde med ryggen mod vinduet. Ved Hans Hartvig Seedorfs Stræde stod en anden kvinde på bussen, som satte sig på sædet ved siden af den 32-årige. Det gjorde den 32-årige utilpas, da hun gerne ville holde den anbefalede afstand på grund af coronavirus/covid-19. Den 32-årige sagde derfor til kvinden, at hun syntes de sad for tæt. Til de svarede kvinden; ”hvad vil du gøre ved det?”

Annonce

Ville undgå konfrontation

Den 32-årige forklarede videre at hun for at undgå en konfrontation rejste sig for at flytte plads, men at kvinden hurtigt gjorde det samme. Kvinden gik først bagud i bussen og så tilbage mod den 32-årige, og da hun kom forbi, gik hun bevidst ind i den 32-åriges ben.

Da bussen nåede til Park Alle holdt den stille, og buschaufføren bevægede sig ned i bussen i anden anledning. Da kvinden fik øje på ham, råbte hun; ”Hvad vil du gøre – nu går jeg ned og slår hende ihjel”, vendte sig om og gik direkte ned til den 32-årige og spyttede hende i ansigtet før hun forlod bussen.

Kvinden beskrives som

  • Cirka 45 år
  • Formentlig mellemøstlig oprindelse
  • Almindelig af bygning
  • Mørkt/leverpostejfarvet hår sat op i hestehale
  • Havde høretelefoner med ledning

Har du oplysninger om kvinden, bedes du kontakte Østjyllands Politi på tlf. 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Klumme: Få nu fingeren ud af næsen

Aarhus

Børn og unge hårdt ramt: Omkring 30 smittede og 300 børn er sendt hjem fra århusianske skoler og dagtilbud

Coronavirus

Ny aftale om genåbningen på plads: Forsamlingsforbud opretholdes og baråbningstider udvides

Annonce