Annonce
Aarhus

Mystisk sag: Kvinde fandt 35.000 kroner i en hæk ved Trillegården - nu er ejeren fundet

Mandag ringede en 42-årig kvinde til politiet og meldte, at hun havde mistet 36.000 kroner. Det sker i forbindelse med, at der søndag blev fundet 35.000 kroner i en hæk ved Trillegården. Arkivfoto: Betina Garcia
Søndag blev der fundet 35.000 kroner i en grøn pose i en hæk ved Trillegården. Nu er pengenes ejermand fundet. En 42-årig kvinde meldte nemlig 36.000 forsvundet mandag morgen til politiet.
Annonce

AARHUS: Et helt vildt sammenfald skete mandag, da en 42-årig kvinde ringede til Østjyllands Politi for at anmelde, at hun havde mistet cirka 36.000 kroner, der muligvis var blevet stjålet fra hendes taske søndag. Dagen før havde en 59-årig kvinde fundet en grøn pose i en hæk ved Trillegården i Aarhus V med godt 35.000 kroner i, samt en mascara og 600 kroner ved siden af.

Den 42-årige forklarede, at hun havde hævet pengene fra sin opsparing, da hun frygtede at bankerne ville lukke som følge af Corona.

Kvindens opkald til politiet kom, umiddelbart inden døgnrapporten blev sendt ud, og kvinden havde altså ikke nået at læse, at Østjyllands Politi søndag havde fået en henvendelse fra den 59-årige kvinde, der havde fundet pengene.

Det viste sig, at det var de penge, som den 42-årige kvinde havde mistet. Hvordan pengene var havnet i en hæk ved haveforeningen er dog uklart, men pengene vil nu blive udleveret til rette ejer – dog fratrukket en findeløn, som den 59-årige kvinde skal modtage.

- På baggrund af det kvinden forklarer og antallet af pengene stemmer overens, så ser vi ingen grund til ikke at tro på hende, siger Jannie Lundager, pressemedarbejder ved Østjyllands Politi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

En ny kærlighed med svære vilkår: - Det er specielt at fri til en kvinde, når man er gift med en anden

Coronavirus

Live: Højere bøder på vej - Regeringen vil piratfester til livs

Annonce