Annonce
forside

Kvinde gik amok under druktur

En druktur i Odense lørdag aften endte med en hel stribe voldssigtelser for en 40-årig kvinde. Kvinden er således blevet sigtet for tre tilfælde af vold, for fornærmelig tiltale mod politiet og for vold mod tjenestemand, skriver fyens.dk.

Ifølge fyens.dk stod kvinden og råbte på åben gade i Odense SØ, så en anden kvinde bad hende om at dæmpe sig. Det gjorde imidlertid den 40-årige så vred, at hun slog kvinden i ansigtet med en knytnæve, greb fat i hendes hår og slæbte hende hen til et springvand, hvor hun tvang den anden kvindes hoved ned under vandet og holdt hende fast i nogle sekunder.

En mandlig cyklist kom forbi og ville hjælpe ofret. Det fik dog den 40-årige kvinde til at kaste sin vrede på cyklisten, som hun slog på kroppen og i ansigtet.

Efterfølgende løb kvinden hen til en kiosk, og da hun kom ud igen, gik hun løs på en mand, der ifølge fyens.dk er multihandicappet og sad forsvarsløs i sin kørestol. Hun slog ham med både flad og knyttet hånd.

Her blev hun dog afbrudt af politiet, som anholdt hende under store protester. Ifølge fyens.dk kaldte hun blandt andet betjentene »nazisvin« og »smølfer« under anholdelsen, lige som hun sparkede en betjent på overarmen. Kvinden er i forvejen kendt af politiet, der nu overvejer, om hun skal fremstilles i grundlovsforhør.

BNB

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Rejsevejledninger bliver lempet - men ferierejser frarådes

Annonce