Annonce
Aarhus

Kvinde overfaldet på åben gade - Gerningsmand kørt på Psykiatrisk Hospital

Politiet kørte torsdag en 36-årig mand til Psykiatrisk Hospital efter at have anholdt og sigtet ham for vold og trusler på livet. Foto: Michael Bager
36-årig mand først sigtet for vold og trusler. Siden kørt på Psykiatrisk Hospital

AARHUS: En 38-årig mand nåede at forsøge at vælte en barnevogn, kaste en flaske efter en mand og slå ud efter en kvinde, inden en politipatrulje fik ham pacificeret og kørt på Psykiatrisk Hospital.

Det skete torsdag cirka kl. 13.40 på Skelagervej i Aarhus N, hvor en mand kom gående med en barnevogn, som den 38-årige forsøgte at vælte. Der opstod et skænderi, som kulminerede, da den 38-årige kastede en flaske efter barnevognen.

Da en 27-årig kvinde bemærkede optrinet, krydsede hun over gaden for at undgå at komme for tæt på den nu meget aggressive mand.

Men pludselig løb han hen mod kvinden, mens han råbte, slog og rev hende i hår og halstørklæde.

Kvinden blev reddet af en 26-årig mand, der overmandede den 38-årige, som han tilbageholdt, indtil politiet ankom. Den 38-årige blev anholdt og kørt på Psykiatrisk Hospital.

Han er sigtet for vold mod kvinden og trusler på livet mod manden med barnevognen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Socialdemokraterne hader idræt

Indrømmet, overskriften er måske nok strammet en anelse, men når man ser på, hvordan borgmesterpartiet optræder i spørgsmålet om at sikre ordentlige og tilstrækkelige idrætsfaciliteter til de århusianske borgere, så kan man ikke helt undgå at sidde tilbage med fornemmelsen af, at partiet egentlig ikke tager den del særlig seriøst. Sammenligner man Aarhus med alle andre byer i Danmark, er det nemlig kun indbyggerne i hovedstaden, der er dårligere stillet end århusianerne. En rapport fastslog for nylig, at hvis udviklingen fortsætter, vil Aarhus i 2030 mangle hele 32 fodboldbaner og 22 idrætshaller, hvis byen bare skal opretholde den nuværende fordeling af borgere per facilitet - og det er endda uden at medregne, at byen vokser med over 5000 indbyggere om året. Det er naturligvis ikke alene Socialdemokratiets ansvar, men lige nu er det i hvert fald fair at fastslå, at det er byrådets største parti, der står i vejen for, at idrætsområdet kan få det tiltrængte løft. Både Venstre og Radikale har gentagne gange forsøgt at råbe de øvrige partier op, men specielt den røde del af byrådssalen virker til helt at have mistet hørelsen, når det handler om idrætsfaciliteter. Ufatteligt, når man ved, hvor meget et velfungerende forenings- og idrætsliv betyder for alt lige fra integration til sund livsstil og mindre kriminalitet.

Annonce