Annonce
Aarhus

Kvinde overfaldet på åben gade - Gerningsmand kørt på Psykiatrisk Hospital

Politiet kørte torsdag en 36-årig mand til Psykiatrisk Hospital efter at have anholdt og sigtet ham for vold og trusler på livet. Foto: Michael Bager
36-årig mand først sigtet for vold og trusler. Siden kørt på Psykiatrisk Hospital

AARHUS: En 38-årig mand nåede at forsøge at vælte en barnevogn, kaste en flaske efter en mand og slå ud efter en kvinde, inden en politipatrulje fik ham pacificeret og kørt på Psykiatrisk Hospital.

Det skete torsdag cirka kl. 13.40 på Skelagervej i Aarhus N, hvor en mand kom gående med en barnevogn, som den 38-årige forsøgte at vælte. Der opstod et skænderi, som kulminerede, da den 38-årige kastede en flaske efter barnevognen.

Da en 27-årig kvinde bemærkede optrinet, krydsede hun over gaden for at undgå at komme for tæt på den nu meget aggressive mand.

Men pludselig løb han hen mod kvinden, mens han råbte, slog og rev hende i hår og halstørklæde.

Kvinden blev reddet af en 26-årig mand, der overmandede den 38-årige, som han tilbageholdt, indtil politiet ankom. Den 38-årige blev anholdt og kørt på Psykiatrisk Hospital.

Han er sigtet for vold mod kvinden og trusler på livet mod manden med barnevognen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Hellere nedrivning end alibi-bevaring: Randersvej-eksemplet er komisk

Se nu den stakkels ensomme røde murermestervilla på Kalmargade ved Randersvej. Alene tilbage på en kæmpe byggegrund står den bevaringsværdige villa fra 1933 og vidner om et spøjst forløb fyldt med kompromiser. Hærget, brændt, grafittiovermalet. Fire andre bevaringsværdige bygninger på samme byggegrund måtte lade livet, så omdannelsen af området kunne gå i gang og 171 nye lejligheder og 15 rækkehuse snart kan begynde at vokse op af jorden. Men DEN villa skulle blive, så man ikke fra kommunen gav en bygherre grønt lys til uden videre at fjerne fem boliger, som var udpeget som bevaringsværdige. Men var det nu også den rigtige beslutning? Ingen er i hvert fald særligt tilfredse med resultatet, der er spøjst og en smule fjollet, som formand for foreningen Bykultur Aarhus også tidligere har kaldt det. Den omtalte villa er nemlig bevaringsværdig i kraft af den kontekst, den var opført i. Men når hele konteksten forsvinder, og den i stedet bliver omringet af højt nybyggeri, så er bevaringen decideret komisk. Og nu skal den endda død og pine opføres igen, selvom en brand har spist hele 1. sal, loft og tag og den kommer til at fremstå ny og langt fra original.

Annonce