Annonce
Aarhus

Kvinde ringede til moské i Aarhus: 50-70 personer vil angribe

Moskéen ligger på Sintrupvej i Brabrand. Foto: Google Maps
Østjyllands Politi var lørdag ude hos en moske i Brabrand, som var blevet truet med et stort angreb.

AARHUS: Østjyllands Politi fik kort før midnat lørdag en anmeldelse fra Tyrkisk Kulturforening, der står bag moskéen Ulû Cami vest for Aarhus. Det fortæller vagtchef Michael Ørum.

Politiet fik at vide, at en kvinde havde ringet til moskéen og sagt, at 50-70 personer ville angribe stedet, og ifølge kilder, som TV2 ØSTJYLLAND har været i kontakt med, skulle det være sket under en fællesspisning i forbindelse med ramadanen. Politiet rykkede derefter ud til moskeen på Sintrupvej 53 i Brabrand.

- Vi kører derud med en indsatsleder og en politipatrulje. De har selv evakueret bygningen, da vi kommer frem. Vi undersøger stedet og finder ikke noget mistænkeligt, siger vagtchef Michael Ørum til TV2 ØSTJYLLAND.

Påstanden fra kvinden i telefonen viste sig også at være en løgn. I hvert fald mødte der ikke 50-70 op op ved moskeen.

Kvinden, der ringede, sagde ikke hvem, hun var, og hun ringede fra hemmeligt nummer. Men politiet vil gennem dataindsamling prøve at finde ud af, hvem kvinden er.

- Vi ser, om vi ret hurtigt kan løbe den op. Jeg kan selvfølgelig ikke love noget, men jeg forestiller mig ret hurtigt, at vi kan finde den person, selvom hun har ringet fra hemmeligt nummer, siger Michael Ørum, og tilføjer, at der ingen grund er til at være bekymret, hvis man bor i området og kommer i moskeen.

Senay Arikan Tanis er talsperson for Tyrkisk Kulturforening, og hun bekræfter, at de modtog en trussel, som de tog alvorligt, og ringede til politiet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Feststemte AGF-fans indtog Tangkrogen

Aarhus For abonnenter

Skæbnestund for husvildeboligerne på Poul Martin Møllers Vej: Beboerne er halvt oppe af den varme gryde

Annonce