Annonce
Aarhus

Kvinde vækket af tyv i soveværelset: Så løb hun efter og tilbageholdt ham

Et mislykket indbrudsforsøg endte med to sigtelser for 38-årig tyv, der blev løbet op og tilbageholdt af kvinde i Aarhus.
En 48-årig kvinde tog sagen i egen hånd, da hun midt om natten opdagede tyv i sit soveværelse i det centrale Aarhus.

AARHUS: Natten til torsdag fik en 48-årige kvinde i Aarhus en voldsom forskrækkelse, da der pludseligt stod en fremmed mand i hendes soveværelse klokken 03.51.

Mens hun lå i sengen i huset i Aarhus C, stod manden med hånden nede i hendes taske, der hang på væggen. Men da tyven opdagede, at han ikke var alene i soveværelset, løb han ud af huset.

Men det gjorde kvinden også, og mens hun råbte efter hjælp, fik hun indhentet manden længere nede af gaden.

Her fik kvinden på en eller anden måde overtalt tyven til at følge med tilbage til huset, hvorfra hun ringede til politiet, mens hun tilbageholdt manden.

- Hun har råbt og skreget og har til sidst fået manden til at følge med tilbage, og han er på stedet foran huset, da vi ankommer, fortæller pressemedarbejder ved Østjyllands Politi, Jakob Christiansen.

Da patruljen når frem på stedet, erkender den 38-årige mand, at han havde brudt ind i huset for at stjæle. Han var desuden ankommet til stedet på en stjålet cykel. Han blev derfor anholdt og sigtet for indbrud og tyveri.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Stop fodboldbaners plastsvineri

Vidste du, at det måske smadrer havmiljøet, når dit barn går til fodbold? Hvis dit barn spiller på en gammel kunstgræsbane, er det desværre tilfældet. Kunstgræsbaner er ofte lavet af gamle bildæk, der bliver sprættet op og raspet. Det gør banen blød og rar at falde på. På den måde minder det om rigtige græsbaner. Men det raspede bildæk, bliver ikke på banerne, det hentes med hjem og alle mulige andre steder, hvor fodboldspillerne færdes. Derfor kommer det også i grundvandet, og det ryger i havene, derved ødelægges havmiljøet. Og vi risikerer selv at komme til at spise mikroplasten, når de fisk, vi spiser, har indtaget plasten enten som direkte føde, eller fordi de spiser andre dyr, der har det i sig. Nåh, ja de fisk spises også af andre dyr, der spises af større dyr, og så har vi det overalt i naturen. Enhedslisten kræver derfor et stop for anlæg af kunstgræsbaner med det forurenende granulat i, og at vi får de gamle baner skiftet ud med nyt, miljøvenligt kunstgræs. Der findes i dag alternativer lavet af f.eks. kokosfibre, sukkerroer eller olivenkerner – så der er ingen undskyldning for ikke at komme i gang! Sverige overvejer et forbud, og EU-Kommissionen skal til foråret diskutere, hvilke tiltag der skal til. Lad den grønne bølge gå på vores boldbaner – så vi og vores børn kan spille fodbold med god samvittighed!

Aarhus For abonnenter

Bevaringsværdigt byggeri til salg: Prisen starter ved 14 millioner

Aarhus

Bruno har uddannet 400 til at spille jagthorn: - Jeg bliver ved med at spille, så længe jeg kan tygge smør

Danmark

Fund af væsentligt bevismateriale: Ledende nynazist og 27-årig varetægtsfængslet for hærværk på jødisk gravplads

Annonce