Annonce
Navne

Kvindehusets formand udpeget til prestigefyldt tur

Purnima Erichsen har fået en særlig anerkendelse.

Purnima Erichsen, der er bestyrelsesformand i Kvindehuset, Aarhus, er af den amerikanske stat blevet udvalgt til at deltage i den meget prestigefyldte studietur "International Visitor Leadership Program". Hun skal som den eneste dansker deltage i underprogrammet med titlen "American Pluralism - politics, Policy, Economics".

I tre uger skal hun rejse rundt i landet, hvor hun og 14 andre europæere, der af amerikanerne betragtes som potentielle ledere, bliver undervist af eksperter fra universiteter og andre institutioner. Hele turen betales af den amerikanske stat og er en del af det store udvekslingsprogram "International Visitor Leadership Program", som startede efter anden verdenskrig.

Fra Danmark har blandt andre Anders Fogh Rasmussen, Lars Løkke Rasmussen og Poul Nyrup Rasmussen tidligere deltaget. Purnima Erichsen er udvalgt bl.a. på baggrund af sit mangeårige frivillige engagement i civilt samfundsarbejde.

Hun er født på Sri Lanka og kom til Danmark som barn som følge af borgerkrigen på Sri Lanka. Hun er uddannet læge fra Aarhus Universitet og er under specialisering i infektionssygdomme. Hun er gift med læge Rune Erichsen og har to børn.

Igennem 20 år har hun beskæftiget sig med menneskerettigheder, mangfoldighed, aktivt medborgerskab og ikke mindste kvinders rettigheder og ligestilling. Hun har bla. været aktiv inden for Humanity in Action, Amnesty International og Læger Uden Grænser. Desuden har hun siddet i Dansk Flygtningehjælps Udvalg for Integration og været formand for Aarhus Kommunes Integrationsråd.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Corona og masker

112

Mand med skæg og bamser skabte utryghed: Politiet har talt med ham og han beklager

Annonce