Annonce
Østjylland

Kvindelig cyklist flækkede cykelhjelmen under trailer

Arkivfoto
Annonce

RANDERS: I løbet af tirsdagen skete der tre færdselsuheld forskellige steder i Randers. Værst gik det ud over en 35-årig kvindelig cyklist, der i morgentrafikken klokken 8.04 blev påkørt af en varevogn med trailer på Bøsbrovej.

Den 39-årige mand, som kørte bilen, var i færd med at dreje ind ad en indkørsel, da han overså kvinden, der kom cyklende lige ud. Cyklisten røg ved uheldet ind under traileren, og blev efterfølgende kørt på skadestuen med smerter i skulderen.

Det kunne dog trods alt være gået meget værre, hvis ikke kvinden havde haft cykelhjelm på, da hun også blev ramt i hovedet. Hjelmen flækkede ved sammenstødet, men kvinden slap umiddelbart uden hovedskader.

Senere på dagen, klokken 15.52, skete der endnu et uheld, denne gang på Bredstrupsgade. En 87-årig mandlig bilist foretog et venstresving ind på en parkeringsplads, men overså en 64-årig kvindelig cyklist, der var på vej ligeud. Kvinden væltede, men kom umiddelbart ikke alvorligt til skade ved uheldet.

Klokken 22.24 ramte en 22-årig kvindelig bilist og en 45-årig mandlig bilist sammen på Skovvadbrovej. Her kom ingen af parterne dog umiddelbart til skade ved sammenstødet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Positiv eller negativ: Alt for mange borgere forstår ikke forskellen på corona-svar

Aarhus For abonnenter

Afgående letbaneformand er ikke overbevist om, at mere letbane er det rigtige for Aarhus

Annonce