x
Annonce
Sport

Pioli om Kjærs skade: Han nedtoner selv alvoren

Alberto Pizzoli/Ritzau Scanpix
Landsholdsanfører Simon Kjær blev skadet i første halvleg, da AC Milan hjemme slog Torino.

AC Milan rejste sig fra 2-4-nederlaget i lokalbraget mod Inter, da holdet mandag aften tilføjede Torino det femte nederlag på stribe i Serie A.

Annonce

Milan-fansene kunne glæde sig over en 1-0-sejr, men hvis den danske landstræner, Åge Hareide, fulgte kampen, vil hans humør nok være mere præget af bekymring.

For efter 42 minutters spil var landsholdsanfører Simon Kjær ude i en løbeduel, hvorefter han satte sig i græsset. Den var gal med baglåret.

En stor ispose blev bundet rundt om venstre baglår på danskeren, som selv kunne gå fra banen - men tydeligvis med en skade i låret.

Der er ganske vist fire måneder til EM-start, men fibersprængninger og forstrækninger kan være drilske, og Åge Hareide vil uden tvivl håbe på, at skaden ikke er alvorlig.

Ifølge det lokale medie Milan.news.it har Simon Kjær sagt til Milans træner, Stefano Pioli, at det ikke er alvorligt.

- Simon Kjær hørte noget, da benet blev strakt, men han siger, at det ikke bør være alvorligt.

- Forhåbentligt har han ret, da vi står foran en vigtigt tid, siger Stefano Pioli efter kampen ifølge mediet.

Trods udskiftningen af danskeren var Milan i stand til at holde den føring, som Ante Rebic havde givet holdet efter 25 minutter.

Milan burde også have vundet større, men både Zlatan Ibrahimovic og Samuel Castillejo misbrugte store chancer efter pausen.

I stedet balancerede milaneserne på randen af et kostbart pointtab, men det lykkedes at holde stand hele vejen til slutfløjt.

Sejren sender Milan op på ottendepladsen i ligaen, og man er faktisk a point med Verona, som øjeblikkeligt indtager sjettepladsen, der giver plads i Europa League.

/ritzau/

Milan.news.it med Stefano Piolis citater om Simon Kjær
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Frederiksen overvejer at genåbne Danmark efter påske - hvis danskerne opfører sig fornuftigt

Leder

Ærgerlig men forudsigelig død

De robuste overlever coronaen. De skrøbelige risikerer at dø, hvis de bliver smittet. Det sidste er sket for det hyggelige Vilhelmsborg Festspil, der i 30 år har været vist i fri luft på scenen i skoven mellem Beder og Mårslet. Selv en tur i respirator i sidste øjeblik ville ikke være nok. Den kommende tid er så usikker, at premieren 1. august er opgivet. Ingen kunne være sikker på, at de nødvendige penge kunne spilles ind, og sponsorer holder sig tilbage, fordi de ikke ved, om de får noget for pengene. Så Steen Jonsson Agger, der kun har været formand i halvanden måned, måtte fredag konstatere, at det var nødvendigt at sige stop. "Lene Kaaberbøls "Skammerens datter" bliver ikke vist til sommer. Festspillet er konkurs. Coronaen var den tue, der skulle til at vælte læsset. Økonomien hang i trevler, efter at festspillet siden 2016 har haft under 10.000 på tilskuerpladserne, sidste år kun 5700. Det meget kraftigt nedadgående tal af gæster var et vink med en vognstang om, at festspillet ikke ville blive ved at leve - ja, med mindre nogen ville lægge alle pengene i kassen. Indtægter på billetter og salg ved forestillingerne var der ikke meget af mere. Det er ærgerligt, at Aarhus bliver den attraktion mindre, men lukningen er en naturlig konsekvens af tilbagegangen. Lisbet Lautrup Knudsen lavede en succes som formand, da "Matador" blev vist i 2015 med området lavet om til Matador-huse, og maden var gammeldags dansk som stegt flæsk og kartofler med persillesovs. Det år gav et overskud på 150.000 kroner og lidt at tære af. Men det gik alt for stærkt nedad. På Vilhelmsborg har mange unge talenter prøvet sig af, og der er et flot fællesskab blandt alle. Bag kulissen har mange frivillige ydet et stort arbejde over måneder hver sommer. Men tilskuerne var for det meste mindst dobbelt så gamle som dem på scenen, fornyelsen udeblev, og så hører det automatisk op. Tiden byder på mange andre tilbud. Ganske få kilometer derfra har professionelle skuespillere fra Det Kongelige Teater optrådt på den udendørs scene ved Moesgaard Museums tag i både 2017 og 2019, og musicals har kunnet ses så mange andre steder. Fredericia Teaters opsætninger blev rigtig gode. Men døde af det. Om nogen har mod på at genoplive Vilhelmsborg Festspil, må tiden vise. Men formen skal fornyes, hvis det skal lykkes.

Danmark

Live: Mette Frederiksen overvejer at genåbne Danmark efter påske: - Meget hviler stadig på danskernes skuldre

Aarhus

Genbrugsstationerne åbner: Forvent kø og forbered dig godt hjemmefra

Aarhus

Overlæge: - Det er fortrinsvis de unge og raske, vi har i respirator

Annonce