Annonce
Østjylland

Lægefællesskabet udvider med mere personale

I løbet af det år, hvor Lægefællesskabet har haft til huse i Sundhedshuset, er de vokset betydeligt i størrelse. Arkivfoto

Der er fuld gang i udbygningen på 3. sal i Sundhedshuset, hvor der bliver plads til endnu flere patienter.

Grenaa: Lægefællesskabet i Sundhedshuset har for alvor fået vokseværk, og det bliver endnu mere tydeligt fra årsskiftet.

Her overtager Mogens Vestergaard, Jannik Falhof og Hans Christian Kjeldsen nemlig et af ydernumrene fra Familielægen Kløvervang, der gennem det seneste år har haft to ydrenumre.

Siden åbningen af Lægefællesskabet 1. februar har de tre læger, der kender hinanden fra lægestudiet, delt tiden og patienterne mellem sig, da det kun har været Hans Christian Kjeldsen, der har haft et ydernummer. Men fra 1. januar bliver Mogens Vestergaard og Jannik Falhof partnere på lige fod med Hans Christian Kjeldsen.

Udover ydernumret så har Lægefællesskabet også købt Lene Kroghs praksis i Aagade, hvilket betyder, at der kommer en hel del flere patienter i klinikken og samtidig bliver plads til at ansætte mere personale.

Konkret har man allerede ansat Lene Krogh som vikar og hendes personale, sekretær Lotte Vogel og sygeplejerske Helle Zacher, har sagt ja til at fortsætte i Lægefællesskabet, hvor man yderligere har ansat en sygeplejerske med praksiserfaring i Britt-Inge Vohnsen, der i mange år har fungeret som konsultationssygeplejerske i lægehuse i Grenaa.

Det megen nye personale betyder også, at man allerede er i fuld gang med at bygge om i klinikken, så der bliver plads til fem nye konsultationsrum, der gerne skulle stå klar til brug i slutningen af januar måned. Derfor vil nogle patienter også blive tilbudt behandling i Lene Kroghs praksis på Aagade 2A, 1.sal, indtil lokalerne er klar til brug.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

- Skal vi slice ham her? Truede ung mand med kniv og sparkede sidespejl af politibil

Annonce