Annonce
Favrskov

Lækkersulten polak fanget af lokalbetjent: Mælkesnitte kostede bøde og sigtelse for spirituskørsel

Det kostede en tur i håndjern, en straksbøde og en sigtelse for spirituskørsel, da to polakker mandag blev fanget ved en Meny. Arkivfoto: Morten Dueholm
En Meny i Thorsø blev udsat for et tyveri, der senere udviklede sig på parkeringspladsen, hvor en lokalbetjent måtte komme til undsætning.

FAVRSKOV: Det blev en dyr snack, da en 27-årig polsk mand mandag morgen besluttede at snuppe en mælkesnitte uden at betale.

Omkring klokken 07.30 blev en lokalbetjent i Hammel på vej på arbejde kontaktet af en købmand hos Meny på Jernbanegade i Thorsø. Han kunne oplyse, at man netop havde tilbageholdt to butikstyve. En medarbejder i butikken havde set de to mænd gå rundt i butikken, da den ene af dem havde taget en mælkesnitte og spist den.

Da de to mænd efterfølgende kom op til kassen for at betale for en kasse øl, spurgte medarbejderen, om der var andet, de ønskede at betale for, hvilket de afviste. Manden bad derfor de to mænd om at følge med ind i baglokalet og afvente politiet, hvilket de i første omgang gik med til.

Men pludselig tog de to mænd flugten fra kontoret og løb ud mod butikkens vindfang.

Medarbejderen løb samtidig ud af bagdøren og nåede først hen til udgangsdørene, hvor han forsøgte at tilbageholde de to mænd, der dog fik vristet sig fri og løb over mod en bil, der holdt parkeret på parkeringspladsen.

Annonce

Lokalbetjent til undsætning

I mellemtiden var lokalbetjenten ankommet til parkeringspladsen, hvor han fik øje på medarbejderen, der var i færd med at standse bilen.

Betjenten blokerede parkeringspladsens udkørsel med patruljebilen og løb ud og stillede sig foran den flygtende bil, hvilket fik føreren til at standse. Betjenten fik begge mænd ud af bilen, og han sigtede dem for butikstyveri og lagde den 27-årige fører i håndjern, mens den 34-årige passager blev beordret ned på jorden.

Det viste sig, at det var den 27-årige mand, der ikke havde kunnet holde snitterne fra mælkesnitten. Og da han var polsk statsborger, fik han en straksbøde på 1.000 kroner for butikstyveri.

Derudover viste det sig, at han havde en promille over det tilladte, og han blev derfor også sigtet for spirituskørsel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Se hele listen: Her lå de bevaringsværdige bygninger, der er revet ned

Annonce