Annoncørbetalt indhold

Lær din internethastighed at kende med en hastighedstest

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når du vælger et internetabonnement, vælger du ofte også en bestemt hastighed på din forbindelse.

Med en hastighedstest kan du selv tjekke din forbindelse efter, og se om du også har den hastighed, som du er blevet lovet af din udbyder.

Annonce

Læs mere om hastighedstesten, og hvordan du udfører den her.

Sponsoreret indhold


Hvorfor lave en hastighedstest?

En hastighedstest kan vise den nuværende hastighed på dit internet i hjemmet, og den kan give dig indblik i, om du rent faktisk får den forbindelse, som du betaler for.

Der er flere faktorer, som kan påvirke din internethastighed. Hvis du for eksempel har en router af ældre dato, kan det mindske hastigheden og kvaliteten på dit internet. Det kan også være, at din router er placeret et uhensigtsmæssigt sted. Der betyder, at signalet ikke kan nå ud til alle hjemmets rum

Hvis du oplever problemer med langsomt internet, kan en hastighedstest hjælpe dig med at blive klogere på, hvor problemet opstår, og hvordan det potentielt kan løses. Måske kan du opnå en bedre hastighed blot ved at placere routeren et andet sted eller ved at opgradere din router. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at skifte internetudbyder for at opnå den mest optimale hastighedsforbedring.


Sådan laver du en hastighedstest

Der findes forskellige metoder til at udføre en hastighedstest, og du kan finde flere vejledninger og guides på nettet.

De fleste internetudbydere tilbyder også deres egen hastighedstest, og du kan ofte finde anvisninger til, hvordan du udfører testen korrekt på din udbyders hjemmeside.

Selvom testen kan udføres på flere måder, er der er nogle enkelte trin, du med fordel altid kan følge for at få det mest retvisende resultat.

1.     Kobl din computer direkte til routeren med et internetkabel.

2.     Slå trådløst internet fra.

3.     Sluk alle andre enheder i hjemmet, der kan kobles på internettet, mens du foretager testen.

4.     Luk alle browsere og programmer, som bruger internet, mens du tester.

5.     Slå alle firewalls og antivirusprogrammer fra, mens testen kører – og husk, at slå dem til igen, når testen er færdig.


Det kan være en god ide at foretage flere stikprøvetest på forskellige tidspunkter i døgnet og sammenligne resultaterne for at få et generelt billede af din hastighed.

Foretag en hastighedstest hos Fibia

Hos Fibia kan du finde en nem og simpel guide til at foretage en hastighedstest. Testen forgår via Speedtest-appen, og på deres hjemmeside kan du se en enkel illustration af, hvordan du tager testen korrekt.


Fibia tilbyder udelukkende fibernet til deres kunder. Fibernet er den hurtigste og mest stabile internetforbindelse på markedet. Med en fibernet-løsning vil du derfor ikke opleve de typiske problemer som f.eks. langsomme hastigheder på downloads af tunge filer, forsinkelser på streamingsites eller tab af forbindelse, når I er flere enheder på samtidig.

Fibia tilbyder hastighedsgaranti, hvilket betyder, at du altid vil få den hastighed, der står i dit abonnement, og på den måde er du er sikker på altid at have hurtigt internet.

Viser din hastighedstest et uventet resultat, kan du gøre opmærksom på problemet via vejledningerne på Fibias hjemmeside.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.