Annonce
Østjylland

Lær en landmand at kende

På fredag kommer landmanden igen til Odder by. Arkivfoto

For år tilbage kendte alle en landmand. Sådan er det langt fra i dag, og derfor ved de færreste hvordan madvarerne i køleskabet bliver til.

ODDER: Fredag 26. maj mellem kl. 10 og 16 kan man lære en landmand at kende. Her kommer arrangementet "Landmanden kommer til byen" nemlig til Odder.

Man kan også hilse på landmandens dyr. I bondegården på polititorvet vil der være både grise, geder og køer. Derudover er der flotte fjerkræ, man kan beundre og uldne får, der skal klippes.

Det er også muligt at møde den regerende danmarksmester i pløjning. han hedder Jesper Madsen og er fra Torrild, Han har taget sin traktor og plov med til staden. Netop den traktor og plov, han vandt DM i vendeplov 2016. Han vil blandt andet fortælle om hans kommende tur til VM i Kenya.

Ved arrangementet vil det blive afgjort, hvilken byrådspolitiker der har det bedste håndelag, når politikere fra Odder byråd konkurrerer om, hvem der er bedst til at malke en ko.

På torvet i Odder vil der være rigtige køer så politikerne kan prøve at mestre gammeldags malkning. Det gælder om at være hurtigst, hvilket parti løber mon med sejren?

Man kan også opleve et grisevæddeløb i løbet af dagen.

På torvet er den gode smag desuden i centrum. I madteltet bliver der om formiddagen solgt lækker brunch med skønne råvarer fra lokale producenter. Over middag bliver brunchen skiftet ud med saftige frikadelle- og flæskestegssandwich lavet af dansk gris.

Det er Odder-Skanderborg Landboforening, der står for arrangementet.

/EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Pladsmangel og dårlige faciliteter: Politiet drømmer om at flytte fra Politigården

Annonce