Annonce
Aarhus

Lærer lugtede røg fra toilet: Skole reagerede prompte efter forsøg på ildspåsættelse

To gange på en uge har der kunnet lugtes røg fra et af skolens toiletter på Tranbjergskolen. Foto: Kim Haugaard

To gange på en uge kunne der lugtes røg fra et af Tranbjergskolens toiletter, og derfor har skolens ledelse skærpet opmærksomheden.

Annonce

Tranbjerg: To gange i denne uge har en lærer lugtet røg fra et af Tranbjergskolens toiletter i skoletiden, men begge gange kunne skolen konstatere, at der ikke var tale om flammer, og der var heller ikke sket skader ved forsøget på ildspåsættelse.

- Ild og skoler hænger ikke sammen, og derfor tager vi det dybt alvorligt. Derfor gik vores pædagogiske leder også straks rundt i samtlige klasser for at finde vedkommende, der havde gjort det. Det generer os selvfølgelig, fordi vi går meget op i, at vores børn skal have det godt, siger skoleleder Hanne Gammelgaard Jensen, der fortæller, at så snart en elev viser bekymrende adfærd, så bliver der lavet et samarbejde med forældrene og de forskellige myndigheder.

De to forsøg på ildspåsættelse kommer godt en måned efter, at Tranbjergskolen havde problemer med hærværk mellem jul og nytår.

- Det er to forskellige situationer, da den hærværk, vi oplevede mellem jul og nytår, skete i elevernes fritid. Men uanset hvornår det sker, så reagerer vi med det samme, så snart vi oplever bekymrende adfærd, og vi har et godt samarbejde på tværs af myndigheder. Vi har også et fast samarbejde med SSP og ungdomsskolen, og følger løbende op på situationen, siger Hanne Gammelgaard Jensen.

Skolens ledelse inviterer til åbenhed og dialog og gør opmærksom på, at forældre altid er velkomne til at kontakte skolens personale eller skolens ledelse.

- Vi har en mindre gruppe elever, som vi holder skærpet øje med, og netop derfor har vi indgået et samarbejde med socialforvaltningen, politiet og forældrene, så vi sammen kan hjælpe dem, siger Hanne Gammelgaard Jensen.

Skolens ledelse sendte torsdag et brev til alle forældre for at informere om de to forsøg på ildspåsættelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Yemen - et enkelt valg

Debat

Zoo som p-plads

Aarhus

Corona-smitten med ny voldsom stigning i Aarhus: Højeste antal smittede på et døgn

Aarhus For abonnenter

Analyse: Socialdemokraterne i Aarhus ved godt, at de er bagud på point

Annonce