Annonce
forside

Læs tilbudsaviser på mobilen

Tilbudsavisen er flyttet ind på mobilen, hvor det er en af de populæreste apps. Pressebillede

Forbrugerne begræder ikke, at den fysiske tilbudsavis forsvinder, for det er nemmere at have den med i elektronisk format.

Annonce

Teknologi: PostNord ophører nu med at omdele fysiske tilbudsaviser, men det er ikke et problem for de teknologibevidste forbrugere, viser en ny undersøgelse.

Her har danskerne nemlig svaret, at deres mest uundværlige shopping-app er en app for tilbudsaviser. 2.000 danskere er blevet spurgt hvilke tre apps, de mindst kan undvære på deres mobil.

- Facebook er danskernes mest uundværlige app. Men når det kommer til shopping, viser vores undersøgelse, at eTilbudsavis har formået at lave en app, som er den mest populære af sin slags, og som mange danskere ikke kan undvære i deres hverdag, siger Rune Werliin, Head of Marketing and Communications i AudienceProject, der har foretaget undersøgelsen.

Annonce

Altid med

21 pct. af danskerne takkede nej til fysiske tilbudsaviser i 2010, og i dag takker flere end 50 pct. af danskerne nej til fysiske tilbudsaviser.

- Det kan dermed rejse spørgsmålet om, hvorvidt tilbudsavisen er døende. Vi mener dog at være et klart eksempel på det modsatte, da vi fra 2010 til i dag er gået fra 0 til 1,8 millioner downloads. Vi oplever dermed, at danskerne ikke takker nej til tilbudsavisen i sig selv, men blot nej til den fysiske udgave, siger Christian Birch, medstifter af eTilbudsavis-app'en.

Forbrugerøkonom i Nordea og forfatter, Ann Lehmann Erichsen, bemærker også den digitale omstilling:

- Dagligvarer vejer tungt i de fleste danskeres husholdningsbudgettet, og derfor prøver mange af os at spare penge på hverdagsindkøbene. Nu henter vi tilbudsavisen elektronisk, og det er meget smartere, for vi har den altid på os via telefonen, siger hun.

pcb

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce