Annonce
Læserbrev

Læserbrev: Åbent brev til rådmanden - glem ikke den daglige service

I er ansatte i et servicefag. Inspicer de små ting og få detaljerne på plads. Det vil glæde mange.

Venstres Bünyamin Simsek – en travl rådmand for Trafik og Veje - har natuligvis nok at se til med de store planer. Så meget, at han åbenbart overser eller ignorerer de små ting, som byens borgere udsættes for i dagligdagen. Det har han nok folk til - folk, der heller ikke altid kan være opmærksomme på fejl og mangler.

Fint nok - men nej, mener jeg, for I arbejder alle i et servicefag for byens borgere.

Min ærinde er service for bybuspassagerer på Paludan Müllers Vej.

Eksempel 1: Når bussen standser på min rute, og man skal af, risikerer man at træde ud i en mudderpøl. Der bør lægges fliser.

Eksempel 2: Et busstoppested blev nedlagt fem-otte år tilbage. Siden er der bygget boliger til ca. 500 mennesker, og nye undervisningsinstitutioner er kommet til med hundredvis af elever og mange ansatte. Fælles for dem alle er sikkert, at de savner det stoppested, der var engang. Det bør genetableres.

Eksempel 3: Rabatten i midten af den relativt brede færdselsåre er blød og mudret efter regnvejr. Der bør lægges et par fliser.

Eksempel 4: Bilister på samme rute brokker sig - med god ret - over manglende og savnet hvid maling af vejkanter og ved midterrabatten, især i en grå og mørk tid.

Jeg spår, at udgifterne til en opdatering af ovennævnte koster minimalt i forhold til, hvad rådmanden og Midttrafik har råd til. Så gør noget. I er ansatte i et servicefag. Inspicer de små ting og få detaljerne på plads. Det vil glæde mange.

Rådmand Simsek har tidligere arbejdet som chefsteward (en slags overtjener) på flyvemaskiner tilhørende et respektabelt og serviceorienteret charterselskab i Billund. Passagerer forventede komfort, service og pleje under rejsen og fik det. Ifølge pålidelig kilde var Simsek dygtig til jobbet. Og jeg er ikke i tvivl. Han ligner en flink og serviceorienteret mand. Nu halter det – især mærkbart med "de små ting i hverdagen".

jørn okbomudderpølmudderbusmidttrafikpassagerebusser nex
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Bet for AGF: Zach Duncan ude i 9-12 måneder

Aarhus For abonnenter

Skæbnestund for husvildeboligerne på Poul Martin Møllers Vej: Beboerne er halvt oppe af den varme gryde

AGF

Så du Helmigs nye live-udgave af Malaga? Se eller gense hans hyldest til Aarhus her

Annonce