Annonce
Læserbrev

Læserbrev: Alle børn skal have en rigtig skole

Ikke alle børn kan gå den lige vej til ungdoms- og voksenlivet. Derfor sætter vi pris på Columbusskolen i Skanderborg, som er en skøn skole for børn, som har brug for stabilitet, ro og forudsigelighed. Så meget desto mere chokerende er det at erfare, at kommunalpolitikere i budgetforhandlingerne har besluttet, at vores skole skal bruges til noget andet. Hverken forældre eller børn har på nogen måde set det komme, og vi har derfor heller ikke haft den fjerneste chance for at deltage i den debat. Det er fuldstændig uacceptabelt.

Netop Columbusskolens børn har det svært med store forandringer, og kommunen spiller hasard med børnenes muligheder i fremtiden. Børnene har i forvejen skullet forholde sig til nybyggeri og flere og flere elever. Sammen med skolens dygtige lærere har de håndteret denne proces – ikke mindst fordi de har følt sig inddraget. Og både børn og forældre har glædet sig over, at byrådet har prioriteret mere plads og bedre faciliteter. Det har været tiltrængt, og det har givet os en følelse af, at også vores børn bliver prioriteret.

Netop børn som føler sig set, hørt og prioriteret har de bedste forudsætninger for et selvstændigt ungdoms- og voksenliv.

Betina Schacht. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce