Annonce
Læserbrev

Læserbrev: Butikslukninger og busruter

Siden Midttrafik for en del år siden valgte at omlægge busruterne i Brabrand, har jeg bemærket en markant nedgang af butikker i City Vest.

Jeg kan ikke bevise, de to ting (butikslukninger og busruter, red.) hænger sammen. Men siden Midttrafik for en del år siden valgte at omlægge busruterne i Brabrand, har jeg bemærket en markant nedgang af butikker i City Vest. Før i tiden var der mange forretninger og kunder i centeret, og i dag står mange butikslokaler gabende tomme.

Midttrafik introducerede for et par år siden linje 22, den såkaldte Ringrute. Den rute er ikke meget bevendt. Den kører en gang i timen på hverdage, seks gange i alt på lørdage samt fire gange i alt på søn- og helligdage. Den kører i en kæmpe rundkreds fra rutebilstationen til rutebilstationen og stopper bl.a. ved City Vest. Bussen har næsten ingen passagerer.

Engang kørte den daværende linje 16 en rigtig god rute fra det vestlige Brabrand via Hejredalsvej og Sigridsvej til City Vest. Den rute gjorde det let at komme både til og fra centeret for at handle og komme på apoteket og til frisøren og til slagteren og købe nyt tøj og sko osv. Jeg savner den rute. Lige for tiden kører linje 15 denne vej, da der er trafikomlægning grundet vejarbejde. Det er svært at få armene ned af bare begejstring.

Kan man huske den gamle linje 16's kørsel i Brabrand, er det meget let at møde linje 15 med et kæmpe smil, når den kommer trillende en i møde. Kombardo!

Arkivfoto: Preben Hupfeld
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Udbrud af ekstra smitsom corona-variant: Vuggestue og børnehave i Risskov lukket

Sport For abonnenter

Kommentar: Der er ingen vej udenom - Uefa eller Hjulmand taler usandt

Aarhus For abonnenter

Beboere frygter, at dødskørsel på Aarhus Ø vil koste liv: Vagter og afspærring af p-plads er i spil til at dæmpe uroen

Annonce