Annonce
Læserbrev

Læserbrev: Dejligt med nyt svømmecenter Lystrup

Med de utallige nye og bedre muligheder, det nye center i Lystrup vil give borgerne, er der grobund for endnu mere bevægelse og sundhed lokalt i kommunen.

Annonce

Noget af det, der binder os allermest sammen på kryds og tværs i hverdagen, er idrætten. Børn som voksne mødes vi, når vi bevæger os – til vands, til lands og i luften, fristes man næsten til at sige. Derfor er det dejligt, i en tid hvor mange ting går tilbage, at der nu er vedtaget en etablering af Lystrup Svømme- og Aktivitetscenter. Et projekt, som på alle måder afspejler fremgang, og som helt sikkert også vil medvirke til dette inden for foreningsidrætten.

I Lystrup IF Svømning er der omkring 5.000 medlemmer, der efterspørger svømmefaciliteter til at dyrke et aktivt fritidsliv. Den slags efterspørgsel er et drømmescenarie, som det er glædeligt, at vi nu er med til at mætte. Med vedtagelsen af det nye Svømme- og Aktivitetscenter, som vi i Aarhus Kommune giver et anlægstilskud på 11,6 mio. kr. til, er det planen, at svømmeforeningen i Lystrup vil opføre en bygning med både børnebassiner, varmtvandsbassin og et indendørs aktivitetsområde. Samtidig er der indgået en 30-årig aftale med foreningen Lystrup Svømme- og Aktivitetscenter om overtagelse og drift – alt sammen til gavn for det aktive fritidsliv i Aarhus Kommune.

Planerne har været på tegnebrættet i en del år efterhånden, så projektet er gennemtænkt og forventningens glæde stor. Selvom båndene i foreningslivet i Aarhus generelt er stærke, er der en unik aktivitet og tilknytning i Lystrup. Svømme- og Aktivitetscenteret bliver omdrejningspunkt for den tilknytning, og navnet lever op til sin ordlyd; udover de tilbud, der er i dag, vil det nye center også kunne tilbyde faciliteter til bl.a. handicap-hold, konkurrencesvømning og undervandsrugby.

Med de utallige nye og bedre muligheder, det nye center i Lystrup vil give borgerne, er der grobund for endnu mere bevægelse og sundhed lokalt i kommunen – til stor glæde og gavn for tusindvis af mennesker.

Michael Krogh Hansen, Mahad Yussuf og Steen Bording Andersen, alle socialdemokratiske medlemmer af Aarhus Byråd. Pressefotos
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce