Annonce
Debat

Læserbrev: En bøn til Bundsgaard

Mathias Ottesen Nielsen. Privatfoto

Efter sigende skulle Gud have skabt Jorden og alt dens indhold på seks dage. Efter at have skabt alt mellem himmel og jord, kiggede Gud på det og så, at det var godt. Det kunne Gud, fordi han ved alt, ser alt og kender alt. Vi andre dødelige må tit vente med at opdage kvaliteten af de projekter, vi sætter i søen, og således også i Aarhus Kommune.

Borgmester Bundsgaard har kastet sit åsyn på en byggeplads i Aarhus V, Gellerupparken, og konstateret, at den ikke tiltrækker de ressourcestærke danskere, han havde håbet på. Derfor må der tages nye midler i brug - en syndflod af nedrivninger.

Men Bundsgaard er ikke Gud. Det ved de fleste, forhåbentligt også borgmesteren selv. Og for almindelige mennesker gælder der den regel, at tingene udvikler sig.

Hos mine forældre i Gjellerup - en forstad til Herning - er kommunen ved at bygge en ny skole. Jeg har besøgt byggepladsen et par gange, men det er aldrig faldet mig ind at klage over, at skolebørnenes karakterer ikke er steget endnu. Enhver med en lille smule snusfornuft kan forstå, at en ufærdig bypark, lidt byggerod og igangværende renoveringsprojekter ikke tiltrækker særligt mange nye beboere. Men det betyder ikke, at de ikke kommer, når arbejdet står færdigt.

Faktisk tyder alt på, at folk bare står i kø. 150 mennesker var i forleden tilmeldt åbent hus for at se de nye lejligheder i boligafdelingen. Så når flere af dem står færdige, skal der nok være nye beboere, der banker på.

Så kære Jacob. Jeg har en bøn til dig. At du kaster dit blik lidt længere ud i fremtiden, tør se de gode fremskridt i området og dropper idéen om, at det er nødvendigt at stramme garnet yderligere. Det kvæler, som bekendt, barnet.

Annonce
Danmark

Onsdagens coronatal: 353 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

CureVacs vaccine opfylder ikke kriterier i afgørende studier: Den er kun 47 procent effektiv

AGF

AGF henter erfaren forsvarsspiller i OB: - Han rummer en stor ærgerrighed og en stærk vindermentalitet

Annonce