Annonce
Læserbrev

Læserbrev: En fremtid på naturens præmisser

Annonce

2019 blev året, hvor vi fik Danmarks første klimavalgkamp. Næsten alle partier bakker op om kampen mod klimaforandringerne, og det glæder mig helt utroligt meget. Når de sidste stemmer er talt op, starter arbejdet med at indfri valgløfterne, og det bliver en fornøjelse at se, hvordan politikere på tværs af partierne kommer til at stemme for grønne lovforslag.

For mig og Alternativet starter der også et andet arbejde. Vores ambitioner stopper ikke ved, at vi har fået opbakning til det meste af vores første klimaplan. Vi er meget mere ambitiøse. Paris-aftalens klimamål vil nemlig kun betyde, at vi undgår de allerværste klimaforandringer. Hvis vi skal sikre en verden, der er god at leve i for alle, skal vi være meget mere ambitiøse - og her kan vi i Danmark spille en stor rolle ved at gå foran.

Når vi tvinger os selv til at gøre noget ekstra, udvikler vi samtidig teknologier, der også kan anvendes til at sikre grøn omstilling i hele verden. I Alternativet vil vi derfor blive ved med at finde endnu flere måder, vi kan bremse klimaforandringerne. Derfor vil jeg sammen med resten af Alternativet blive ved med at sætte nye og højere mål for den grønne omstilling. Lad os sammen skabe en fremtid på naturens præmisser!

Rasmus Foged. Pressefoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Helt friske corona-smittetal: Aarhus er stadig langt over grænsen for at blive grøn kommune

Aarhus

Corona-virus gik nærmest amok på Aarhus-bar: Antallet af smittede er nu oppe på 25

Aarhus For abonnenter

Ansatte fortæller om et ældreområde ramt af frygt: Men direktør ser masser af åbenhed, tillid og godt samarbejde

Annonce