Annonce
Læserbrev

Læserbrev: Endnu en århushistorie under opsejling

Der er ikke taget højde for, hvis folk kommer i privatbiler og vil sætte passagerer af.

Endnu en århushistorie er under opsejling med den nye koncertplads og naturpark Eskelund.

Der er ikke taget højde for, hvis folk kommer i privatbiler og vil sætte passagerer af.

Taxaer må ikke køre ind, hvor der skal laves plads til shuttlebusser. Ergo skal de finde plads rundt i slotskvarteret for at sætte passagerer af, hvis de kan finde plads for dem, der ikke allerede har parkeret og sandet området til.

Hvad har byrådet tænkt sig med hensyn til cykelparkering, hvis der kommer ca. 2000 gæster?

Hvad med alle dem, der kommer med offentlige transport - hvor skal de gå, hvis byrådet tror, der kommer omkring 40.000 gæster?

De busser, der kommer sydfra, skal omkring Viby Torv og ind ad Skanderborgvej og dreje ved Marselis Boulevard - der er plads til max tre busser i den indsnævring.

Når der er koncert, lukker man for adgang til genbrugsstationen, hvor der i weekenden kommer ca. 1.400 biler. Mon andre pladser kan tage dem?

Jeg tror, det er en ommer.

Annonce
Tegning: Jens Nex
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Blog

Blog: Lad os nu udskifte den rædsel af en nationalsang!

Danmarks Radio markerede traditionen tro nytåret med rådhusklokker, fyrværkeri og DR Pige Koret. Men helt bemærkelsesværdigt præsenterede den nedsparede statsradiofoni en splinterny optagelse sammen med stjernemusikerne i Den Danske Strygekvartet. Og skulle man ikke have opdaget det på grund af almindelig træthed, buldrende brag, løsslupne champagnepropper, forvrøvlede onkler, berusede teenagere, gøende hunde eller festende naboer, kan du få lidt hjælp her! Der var nemlig et tydeligt budskab i repertoiret på de fire fremførte sange: Lad os nu få en nationalsang, som hæver sig over den bedagede, udtjente, lettere patetiske og banale Oehlenschläger-hymne, som vi og tidligere generationer er blevet plaget med siden 1819. Vel var det trange tider efter den ydmygende statsbankerot i 1813 og Norges farvel til unionen året. Lige så deprimerende var Frederik VI´s håbløse klamren sig til taberen Napoleon, selv om kongens rådgivere mindeligt bad ham skifte side i tide. Adam Oehlenschläger og jeg er faktisk begge to studenter fra Efterslægtsselskabets Skole, men vi bliver nok ikke enige om de lyriske kvaliteter i hans selvudnævnte ”Fædrelands Sang”. Det er jo så ravende banalt, at selv Richard Ragnvald fremstår som kunst. Og så er det galt! Der er et yndigt land, det står med brede bøge nær salten østerstrand.| Det bugter sig i bakke, dal, det hedder gamle Danmark og det er Frejas sal. Og for at understrege håbløsheden og de anstrengte rim napper vi altid sidste halvdel af og den 12.!! afsluttende strofe, når vi skal spille landskampe eller være højtidelige. Vort gamle Danmark skal bestå, så længe bøgen speiler sin top i bølgen blå.

AGF For abonnenter

AGF giver stort skulderklap til klubbens unge keepere: - Står 100 procent på mål for det her

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];