Annonce
Debat

Læserbrev: Faglighed og professionalisme bør være i fokus, ikke tørklæder

Rådmand Jette Skive er enig med sit parti i, at tørklæder skal forbydes for offentligt ansatte.

Vi har mange engagerede og professionelle kollegaer, med og uden tørklæde, som dagligt yder den bedst mulige omsorg og pleje til byens ældre og andre modtagere af sundheds- eller plejeydelser, alt inden for de rammer, som rådmand og byråd giver medarbejderne.

Kvalitet og professionalisme er vores perspektiv ind i det fagfelt, vi er en del af, og ikke, om kollegaerne har tatoveringer, er lyshåret, går med pæne eller grimme sko, eller om de går med tørklæde eller ej, det vedrører hverken kvaliteten af plejen eller de faglige kompetencer. Alle kollegaer går hver dag på arbejde, fordi lysten til at gøre noget for borgerne er stor, til trods for at det er en sektor, der presses urimeligt af årlige besparelser, effektiviseringer mm. Og her er det kollegaer med og uden tørklæde, der overfor borgerne skal forklare, hvorfor de ikke kan få den hjælp, de ønsker. Den snak tager vores kollegaer dagligt på rådmandens og byrådets vegne uanset tørklæde eller ej.

Vores kollegaer er professionelle og fagligt kompetente hver og en, det burde være i fokus hos rådmand Jette Skive og ikke alt muligt andet irrelevant som tørklæde eller ej. I stedet for at sætte nogle medarbejdere uden for burde der fra Jette Skive lyde en stor tak til alle vores kollegaer for deres store daglige indsats.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Minut for minut: Gyserafslutning - Silkeborg henter sejren hjem i kampens sidste minutter 

Annonce