Annonce
Læserbrev

Læserbrev: Fornuften sejrede - genbrugspladserne er genåbnet

Nu vil jeg bare opfordre til, at man overholder gældende regler på den genbrugsplads, man kommer på, hold afstand til alle, sorter grundigt affaldet hjemme, så man hurtigt kan afleverer sit affald på genbrugspladsen, og sidst, men ikke mindst, vis hensyn til andre mennesker.

Efter pres fra befolkningen og fra mange byrådsmedlemmer i kommunerne landet over er vores genbrugspladser endelig blevet genåbnet.

Undertegnede har også med tre læserbrev i Århus Stiftstidende sat sit præg på debatten. Jeg tror, det vil glæde mange borgere, at man igen kan komme af med sit affald, og ikke mindst haveaffald, her op til påske.

Sundhedsstyrelsen har på intet tidspunkt kommenteret, at der kunne være ekstra smittefare på en genbrugsplads. Derfor har der også været mange borgere, der har stået uforstående overfor, at genbrugspladserne blev lukket.

Nu vil jeg bare opfordre til, at man overholder gældende regler på den genbrugsplads, man kommer på, hold afstand til alle, sorter grundigt affaldet hjemme, så man hurtigt kan aflevere sit affald på genbrugspladsen, og sidst, men ikke mindst, vis hensyn til andre mennesker.

Jeg besøgte genbrugspladsen i Brabrand på Sindrupvej forleden, der var alt stille og roligt, ingen kø, alt var, som det plejede, men der vil selvfølgelig blive travlt i påsken, også som det plejer, husk at tage hensyn til personalet på genbrugspladserne, og glæd jer over, at I igen kan komme af med jeres affald, så det ikke ophobes der hjemme.

Rigtig god påske.

Knud N. Mathiesen (DF), byrådsmedlem i Aarhus. Pressefoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland For abonnenter

Tog på Odderbanen springer stationer over – og det bliver de ved med et stykke tid endnu

Annonce