Annonce
Debat

Læserbrev: Ghetto, nej tak

Det kom som et chok! Som en tyv om natten! Langkærparken er blevet dømt til at være en ghetto. Hvorfor? Det må være en fejl.

Langkærparken er et af de nye områder, som med uret er udråbt til ghetto. Der bor ni personer i alderen mellem 18-64 år, som skal i arbejde, eller 17 personer i alderen 30-59 år, som mangler uddannelse ud over grundskolen. Skal det virkelig betyde, at Langkærparken skal være en ghetto? Jeg er sikker på, at AL2bolig arbejder på at få dette ændret!

Hvis beboere med lav status og lav indkomst flyttes rundt mellem såkaldte ghettoboligområder, hvordan skal der så blive tiltrukket familier med arbejde og almindelige indkomster? Det virker selvforstærkende, når et område bliver til en ghetto. Hvilke almindelige arbejdende familier vil så bo der? Jeg spørger bare! Er det meningen, at myndighederne vil køre mennesker rundt i ring og flytte dem fra det ene sted til det andet? Det er jo rystende og synd for - især børnene. Vi mangler i den grad boliger, som kan betales af almindelige mennesker.

Mange helt almindelige danske familier og deres børn har boet 30-40 år i Langkærparken og er glade for det - så glade, at nogle af deres voksne børn også er flyttet ind.

Langkærparken er blevet ombygget for mange hundrede millioner kroner. Det er blevet nogle moderne, flotte og indbydende boliger. Der er kommet fine udendørs arealer, for eksempel Ramblaen - opkaldt efter Ramblaen i Barcelona. Et område, hvor mange nyder at slappe af på bænkene, mens børnene leger på alle de kreative redskaber. De bruger hoppepuden, løbebanen og de udendørs fitnessredskaber med stor glæde. Det er et skønt og flot område, som beboerne i Langkærparken og omegn kan være stolte af.

Jeg går gennem Langkærparken næsten hver dag. Det har jeg gjort gennem 12 år, uden at jeg har oplevet nogen som helst uro. Jeg har kun mødt venlige mennesker, som hilser pænt, sådan som vi bruger det her i Tilst.Tilst er en farverig by. Her bor mennesker af alle farver - også buddhister, da her er et vietnamesisk buddhistisk tempel. Mange mennesker i alle aldre trives og deltager i sport i idrætsforeningen TST og er aktive i Bydelshuset.

Kære politikere, lad være med at ødelægge vores område. Der har kun været få problemer, som der er taget hånd om af AL2bolig.

Ordet ghetto er et nazistbegreb og anvendes i fattige boligområder i USA. Dette grimme ord bør fjernes fra det danske ordforråd!

Lad os have fred her i Tilst - fjern Langkærparken fra ghettolisten. TAK!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Corona og masker

112

Mand med skæg og bamser skabte utryghed: Politiet har talt med ham og han beklager

Annonce