Annonce
Læserbrev

Læserbrev: Hold nu inde med omtalen af letbaneulykken

Annonce

Efter den tragiske ulykke i Trustrup 6. juli har der været et væld af indlæg fra borgere, lokale politikere og landspolitikere samt minister bragt til torvs af dagspressen. Ikke en dag i ugens løb uden en omtale.

Selvfølgelig var det en forfærdelig ulykke, men man kunne vel godt sortere lidt i de indlæg, der har været bragt. Godt, at de overlevende sandsynligvis ikke har hørt/læst med.

En enkelt, det må være en tilflytter, kunne ikke forstå, at bomme ikke var blevet monteret i løbet af den flerårige stilstandsperiode, Grenaabanen har været udsat for, og endelig er Syddjurs' borgmester kommet med den idé, som vi andre har haft længe, at man måske skulle sikre oversigtsforholdene noget bedre ved jernbaneoverskæringerne.

Det er endnu ikke blevet klargjort, om signalerne har virket efter hensigten, og det bliver det måske heller aldrig, men når man er ude i trafikken, må man dog sande, at der er mange, der glemmer at køre bil, når man kører bil. Og det kan nemt være, at de overlevende også har den tanke, så det ville være optimalt, om man så kunne stoppe omtalen, så de ikke skulle blive mindet om det igen og igen.

At letbanens direktør i første omgang kom med en ikke gennemtænkt kommentar, der senere skulle præciseres, gør selvfølgelig ikke tingene bedre.

Nu kommer der bomme op ved enkelte overskæringer de kommende måneder, og andre bliver nedlagt. Så kan vi så høre en strøm af beklagelser desangående!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Endnu en skoleelev er smittet med corona: 32 børn og seks medarbejdere sendt hjem

Aarhus For abonnenter

Borgerlige partier sikrer festugen: Lad os ikke styre af frygt

Aarhus

30-årig dømt for at sætte ild til overbos lejlighed: - Et rent held at ingen kom til skade

Annonce