Annonce
Debat

Læserbrev: Hvor er kommunens vilje til dialog?

Annonce

LÆSERBREV: Jeg er nødt til at komme med en efterlysning, da jeg ikke kan finde den rette vej frem til en dialog med Aarhus Kommunes kontor for Drift og Anlæg under Teknik og Miljø.

Da jeg er en af de berørte lodsejere i forbindelse med det store Beder-Bering vejprojekt, vil jeg gerne i dialog med de rette embedsfolk/beslutningstagere i kommunen.

Jeg vil nemlig gerne undgå at køre endnu flere tunge traktorer, gyllevogne og andre store landbrugsredskaber forbi skolen og ind igennem Mårslet for at komme ud til mine marker. Og undgå at bruge ekstra meget diesel og medfølgende CO2-udslip på en lang omvej i fremtiden, fordi mine marker bliver skåret over på tværs af den planlagte linjeføring.

Her vil jeg pointere, at jeg ikke protesterer over vejprojektet. Det er fornuftigt nok, men jeg er frustreret over, at jeg som lodsejer intet har hørt fra 'Drift og Anlæg' eller den overordnede Teknik og Miljø-forvaltning.

På skrift har jeg for længst indleveret et alternativt forslag til vejføring til Aarhus Kommune. Her går vejen stadig over mine jorde, men i udkanten af marken.

Det ser for mig ud til at være en billigere løsning for kommunen - langt mere praktisk fordi vej og rundkørsel ikke skal hæves op i flere meters højde og udsynsmæssigt genere masser af mennesker. Passagen over Giber Å vil blive kort, tilslutningen fra Obstrupvej noget kortere, og frem for alt vil ekstra meget tung trafik omkring skolen og igennem Mårslet og en øget miljøbelastning blive undgået.

Mit forslag er efter min mening både fornuftig og billigere for kommunen. Men som nævnt, har jeg intet hørt fra kommunen - intet! Hverken for eller imod. Ikke et kvæk.

Jeg har ydermere forsøgt at invitere beslutningstagere og embedsfolk ud på besigtigelse af ejendommen og området for at få syn for sagn og endda budt på frokost - men intet har jeg hørt.

Derfor sender jeg nu en offentlig efterlysning afsted: Hvor findes viljen til dialog henne? Er der nogen, som har gemt den i en skuffe?

Det kan ikke være meningen, at Aarhus Kommune er ude i så store og omfattende vejprojekter uden at drage berørte lodsejere ind i en snak om praktikaliteter og løsningsmuligheder. Find nu den vilje til dialog frem!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Politikerne kan ikke fjerne skulptur af testikler ligesom Vanddragen

Debat

En af de lycraklædte svarer igen

Aarhus

Trusler, verbale overfald og spytklatter:  Konflikter mellem pårørende og ansatte på udskældte plejehjem

Aarhus

Skulptur af testikler vækker vrede, halvandet år efter at den kom op

Annonce