Annonce
Læserbrev

Læserbrev: Ingen dobbeltmandater i Alternativet

Kan man være medlem af Folketinget og samtidig varetage arbejdet som byrådsmedlem eller regionsrådsmedlem forsvarligt? Det mener vi ikke i Alternativet!

Vi mener, at en vigtig del af en lokalpolitikers arbejde består i at have kontakt til medlemmer og borgere i henholdsvis region og kommune. Den kontakt bliver der slet ikke tid nok til, hvis man bliver valgt til Folketinget. Der er også en meget stor risiko for, at man vil blive nødt til at fravælge møder af og til, og dermed vil man repræsentere sine vælgere dårligere mindst det ene af stederne.

Til folketingsvalget den 5. juni 2019 har Alternativet to lokalpolitikere på stemmesedlen. Mira Issa Bloch, der sidder i byrådet i Skanderborg, og Rasmus Foged, der er valgt til regionsrådet i Region Midtjylland. Hvis vi bliver valgt til Folketinget, vil vi vige vores pladser, så vores suppleanter kan tage over.

I Skanderborg Byråd er Jesper Arbo Frederiksen suppleant, og i Region Midtjylland vil det være Louisa Bisgaard, der tager over. Der skal således ikke herske nogen tvivl om, at Alternativet også efter folketingsvalget har fuldt ud dedikerede medlemmer af regionsrådet og Skanderborg Byråd - uanset om vi bliver valgt eller ej.

Rasmus Foged, Alternativet. Pressefoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Bet for AGF: Zach Duncan ude i 9-12 måneder

Aarhus For abonnenter

Skæbnestund for husvildeboligerne på Poul Martin Møllers Vej: Beboerne er halvt oppe af den varme gryde

AGF

Så du Helmigs nye live-udgave af Malaga? Se eller gense hans hyldest til Aarhus her

Annonce