Annonce
Læserbrev

Læserbrev: Kan man blæse og have mel i munden?

Efter at have set udmeldinger fra både fra Liberal Alliance og De Konservative vedrørende, at Skanderborg er dumpet ned på en 11.-plads i seneste måling fra DI over de mest erhvervsvenlige kommuner i landet, så står det nu fast, at det er umuligt at tilfredsstille de blå partier!

Op til kommunalvalget i 2017 var der især kritik fra Liberal Alliance og Venstre over, at administrationen i kommunen var for stor. I 2015 og 2016 var Skanderborg på en tredjeplads i samme undersøgelse. Der må helst ikke være ansatte til at betjene det lokale erhvervsliv, da de koster penge, når så erhvervslivet svarer i undersøgelser, at det er blevet sværere at komme i kontakt med kommunen, så ser man straks kritik af det også!

Det, som ikke bliver nævnt i omtaler fra de blå partier, er, at der faktisk er flere topplaceringer, når man dykker ned i tallene. F.eks. opnår Skanderborg en andenplads på spørgsmålet om kommunens image blandt virksomhederne. "Kategorien ”Kommunens image” beskriver kommunens placering på spørgsmål om tilfredshed med kommunens indsats for at fastholde og tiltrække nye borgere og nye virksomheder til kommunen samt på fire statistiske indikatorer, der belyser, i hvor høj grad det lykkes at tiltrække nye borgere og virksomheder."

Så det er ikke så dårligt, som de prøver at få det til at se ud!

Anders Skriver. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Rejsevejledninger bliver lempet - men ferierejser frarådes

Aarhus For abonnenter

Prisen er 1,4 millioner kroner per meter: Kommer du til at betale regningen for en Marselistunnel?

Annonce