Annonce
Læserbrev

Læserbrev: Klimavenlig, glædelig jul og nytår 2019?

Annonce

Både jul og nytår vil afsløre, om vi har fattet alvoren i menneskeracens eksistenskrise. Det er ikke begyndt så godt, for der er ikke blevet sparet på lysene, så vidt jeg kan se, hverken de elektriske eller dem af stearin. Som om vi ikke kan have julehygge uden at fråse med lys?

Ak ja, hvor er vi dog håbløse vanedyr...? Forhåbentligt vil det vise sig, at vi alle har boykottet "Black Friday"? Et af de mest ulækre og klimafarlige tilbud, man kan forestille sig. Måske vil det vise sig, at vi også har droslet ned på de dyre julegaver?

Og vi har lov at håbe på, at vi også, ganske frivilligt, afholder os fra at føre borgerkrig nytårsaften? Det er mit håb og vil være den bedste julegave, som både jeg, klimaet, dyrene og de gamle overhovedet kan få! Og tænk, hvad de mange krudtpenge kan bruges til af lige så glædelige og måske skønne, klimavenlige ting?

Jeg smed mit køleskab ud for fem år siden og har ikke savnet det. Så til jer, der har en altan eller en have, er en kasse udenfor god nok! Og ens spisevaner bliver bedre, så vi undgår madspild.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Flaminco og fiskebanko under samme tag

Aarhus

Tidligere ældrerådmand: Jette Skive løber fra sit ansvar for plejesvigt på Kongsgården

Aarhus For abonnenter

Historisk løft til idrætten i Aarhus: Partier vil afsætte 25 millioner kroner om året til nye faciliteter

Annonce