Annonce
Læserbrev

Læserbrev: Lad gøglet og musikken komme tilbage på gaderne, i hvert fald i festugen

Så gik den festuge med fest og musik i teltene og megen god underholdning inden døre. Jeg var selv til et par stykker inden døre. Og her vil jeg specielt fremhæve natcabareten Magic Moments i Hermans, Friheden.

Fest og farver, lige fra det øjeblik man nærmede sig indgangen med ild og lækre kvinder til at byde velkommen ved døren. Denne festlige velkomst fortsatte inden døre i foyeren på Hermans. I et hjørne var opbygget en lille rød musikscene, hvor et veloplagt band underholdt gæsterne. Man blev budt på en velkomstdrink af endnu en dybt opslidset lækker dame, som i øvrigt vimsede rundt blandt de mere og mere forventningsfulde gæster i foyeren, samtidig med at andre fra ensemblet underholdt med spas og løjer. Jo-jo, her var tændt op til fest og en stor aften.

Og man blev ikke skuffet, da dørene endelig blev lukket op til salen. Ovennævnte kvinder, som kalder sig Foxy Ladies og er fra Odense, vimsede rundt på gulvet mellem bordene og oppe på scenen, hvor de opførte mange dansenumre som input mellem de øvrige optrædende. Og de øvrige optrædende fortsatte i samme spor med elegant, ekvilibristisk, opfindsom og sjældent set underholdning.

En rigtig god aften og tak til Hermans. Det var professionelt.

Lad Hermans overtage løjerne på gaderne i festugen, for her fornemmer man da overhovedet ikke, at der er fest i byen. Der sker jo ingenting overhovedet, det kunne lige så godt være en hvilken som helst dag i hvilken som helst uge. Lad dog gøglet og musikken komme tilbage på gaderne, i hvert fald i festugen.

Annonce
Tonny Hansen. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Spørgsmål om habilitet: Jamen, er det ikke bare politik

Bünyamin Simsek er en kontant mand, rap og skrap i replikken. Som medlem af Venstres gruppe på syv er hans indflydelse i Aarhus Byråd begrænset. Blokken af socialdemokraterne og deres medspillere SF, Enhedslisten og Radikale kan skabe flertal, så rådmanden for teknik og miljø kan have svært ved at komme igennem med sine ideer. Sådan er politik. Så Simsek forsøger at markere sig på andre måder. Han har ikke spor imod at diske op med anderledes og provokerende ideer og forslag, og han går ikke af vejen for en god diskussion og et verbalt slagsmål. For eksempel som da han gik ind i sagen om p-pladserne ved fiskeforretningerne på havnen for nylig. Her tog han parti for de erhvervsdrivende, helt i pagt med Venstres holdninger. Det er også, hvad han gør i den sag, der nu er til diskussion. To medlemmer af byrådet mener, at Simsek har været lovlig tæt på erhvervsmanden Martin Busk, der har interesser i Risskov. De to byrådskolleger mener, at Simsek har været lidt for langt fremme i skoene i en sag, hvor Busk har søgt om lov til at udstykke en grund på Rolighedsvej 16 A i Risskov i to. Juridisk Afdeling i Aarhus Kommune har behandlet klagen fra de to politikere, og svaret er utvetydigt: Simsek er ikke inhabil i sagen. Rådmanden har holdt møder med Busk, de to er medlemmer af den samme forening, Det Borgerlige Skydeselskab, og de har været på rejser i Tyrkiet sammen med en del andre. Så de to klagere fra Enhedslisten og Radikale synes, de taler rigeligt meget sammen. Men er det ikke bare politik, det Simsek har gjort? Politikere går ind i et parti, der passer med deres synspunkter, og plejer interesser for de mennesker, som er på samme politiske linje. Det gør vel ikke kun Simsek, men det gør alle andre politikere. Det er en del af deres job. Og de forsøger at fremme de synspunkter, som deres parti og de selv repræsenterer. Så længe indstillinger til byrådet og afgørelser, de træffer, er inden for de gældende love og regler er der ingenting at komme efter. Det er vel også det, juridisk afdeling siger med afgørelsen.

Aarhus

Nu bliver det alternativt: Byrådet diskuterer ældrepolitik for træer

Aarhus For abonnenter

Mads mistede sin lillebror til sjælden kræftsygdom: 'Jeg har aldrig oplevet noget, der var mere smertefuldt'

Aarhus For abonnenter

Søskende i skyggen: Børn med syge søskende føler sig overset af forældrene

Annonce