Annonce
Læserbrev

Læserbrev: Lad os forholde os til nutiden

Annonce

Peter Gabrielsen har et indlæg i Århus Stiftstidende 25. juli, hvor han stiller spørgsmål ved, om der er noget i vejen med det nuværende Ceres Park. Han giver et historisk tilbageblik på, hvordan tingene var engang. F.eks. nævner han, at cindersbanen er god at have, og den kan suppleres med klapstole ved store kampe og bruges til underholdning i halvlegene til orkestre, bilparader og stafetløb.

Peter Gabrielsen sidder fast i en tidslomme, som var engang og ikke findes længere. Det svarer næsten til at skrive om, hvad vi skal med computer og it, når vi har nu pen og blæk.

Aarhus har brug for et moderne fodboldstadion med de faciliteter, som det indebærer. Aarhus er haltet bagefter byer som Horsens, Randers, Vejle, Silkeborg, Herning, Aalborg, Esbjerg på stadionfronten. Det handler ikke kun om AGF, men også om at tiltrække landskampe, koncerter og andre begivenheder.

Spørgsmålet er, om den nuværende placering er den rigtige. Selv holder jeg meget af Ceres Parks smukke placering, men må også indrømme, at tiden er løbet fra infrastrukturen på denne placering. Det ideelle vil være at placere et nyt stadion tæt ved motorvej og steder, hvor trafikken kan afvikles nemmere og hurtigere end i dag.

Jeg tror nok, der er investorer, som vil melde sig til et nyt stadionprojekt, og det har heller aldrig været planen, at Aarhus Kommune skal betale hver en øre til et nyt stadion, som mange har fået galt i halsen og gerne vil tro. I stadiondebatten har der efterhånden været alt for megen snak og skriverier - desværre også for meget useriøst af slagsen. Find nu en løsning og tag dog en beslutning i byrådet! Vi har brug for andet end finkulturen i vores by.

Annonce
Annonce
Aarhus

De unge tager mundbindene til sig

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Krav om mundbind bliver indført i offentlig transport i Aarhus  

Debat

Zoo som p-plads

Aarhus

Corona-smitten med ny voldsom stigning i Aarhus: Højeste antal smittede på et døgn

Aarhus For abonnenter

Kampen mod corona er et kapløb med tiden:  - Vi har ikke sovet i timen i arbejdet med at teste

Annonce