Annonce
Læserbrev

Læserbrev: Lykkelig togfond-fallit

Annonce

Ifølge Avisen Danmark siger borgmester i Aarhus Jacob Bundsgaard (JB), efter forligskredsens sammenbrud, at "det er stærkt problematisk for den langsigtede planlægning i Danmark, og det er den helt forkerte om klima og bæredygtighed".

Sikke noget vrøvl! Bæredygtigheden bliver ikke forringet, ved at eksisterende linjeføring over Skanderborg bevares. Det har i Banedanmarks overvejelser altid været meningen, at den skulle bibeholdes.

Hvad angår klimaet, er det i Banedanmarks planer, at alle hovedlinjer i Danmark skal elektrificeres, også lineføringen over Skanderborg.

"Stærkt problematisk for den langsigtede planlægning i Danmark", siger JB. Må jeg gøre opmærksom på, at Aarhus Kommune ikke ender i Tranbjerg; men også omfatter Solbjerg, som den planlagte linjeføring fra Hovedgård vil spolere. Både Odder og Skanderborg har sagt nej til den planlagte linjeføring. JB retter ind efter partifællerne på Christiansborg.

JB og hans stemmekvæg kunne gøre noget for den langsigtede planlægning i Danmark ved at flytte banegård og rutebilstation ud i den vestlige del af kommunen og derved imødekomme målsætningen om timedriften og forbedre klimaet ved at reducere togdriften til sækbanegården i Aarhus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Nye tal: Fortsat højt smittetryk i Aarhus

CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Annonce