Annonce
Læserbrev

Læserbrev: Med håb om renere gader og stræder her i Aarhus

Annonce

Vi var så heldige igen i år at tilbringe nytårsaften på Madeira i Funchal - blandt glade og opstemte mennesker - men IKKE stangstive og højtråbende, som det vistnok desværre er blevet normalt her til lands!

Der var vel omkring en halv million forsamlet i Funchal, fordelt ligeligt på lokale og turister. Men stort set alle fjernede deres efterladenskaber og smed dem i affaldsspande eller sække, som der var masser af overalt. Dagen efter, 1. januar, blev det, der lå tilbage på gaden, fejet sammen og smidt i sække. 2. januar kørte renovationsbiler og renovationsfolk rundt og fjernede disse sække - så torsdag 2. januar var der fuldstændig rent og ryddet overalt i Funchal - der kunne man lære noget af her i Aarhus!

Tilbage her i Aarhus ligger der bunker af affaldsposer og juletræer (det er mere end 14 dage, siden det var juleaften) og blander sig med gammelt skidt og affald, der har ligget i måneder. Det er SÅ pinligt - de eneste, der vist rigtig nyder det, er de rotter og fugle, der boltrer sig i det hensmidte affald, men rotter og affald er der desværre også rigeligt af i Aarhus!

Med håbet om et godt nytår med renere gader og stræder her i Aarhus.

Illustration: Jens Nex
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Nyt notat: Flere er blevet smittet ved eid-fester og en begravelse

Aarhus

Tre ud af fire århusianske studerende må blive hjemme i år: Det er pisse surt, fortæller de

Annonce