Annonce
Læserbrev

Læserbrev: Normering i daginstitutioner - vi ved det jo godt

Vores børn, forældre, bedsteforældre, pædagoger, og forskere har i rigtig mange år gjort opmærksom på, at der er et kæmpe problem i den udvikling, vi har set på daginstitutions- og klubområdet. Der er blevet færre og færre voksne til at være sammen med vores børn.

Det har nu nået et smertepunkt, hvor forældrene siger fra, og de har derfor indkaldt til demonstrationer i foreløbig 34 byer i hele landet lørdag 6. april.

Enhedslisten bakker 100 procent op om forældrenes bekymring og forventer af den nye regering, at der følger handling bag alt for lang tids offentligt omsorgssvigt.

Vi ved, at børn udvikler sig ved samvær, samtaler og omsorg. Der har i alt for lang tid været fokus på strategier, udviklingsmålsstyring, projekter og andet voksenrelateret fokus.

Vores børn savner nærværende voksne, der har tiden og roen i en børnegruppe, hvor der er tænkt en ordentlig normering ind, en tilstedeværelsesnormering, som sikrer, at de voksne, der er sammen med børnene, reelt har tiden til det livsvigtige nærvær.

Vi ved det jo godt, og jeg håber, at politikerne vil lytte og sørge for en mere ansvarlig forvaltning af fællesskabets ressourcer, til gavn for vores børn.

Lone Norlander. Foto: Aarhus Kommune
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Byrådsmedlem er 'stikker' på Aarhus Ø: - Jeg har aldrig mødt så megen taknemlighed

AGF

Få overblikket: Kom hele vejen rundt om AGFs sejr over Randers

Annonce